Facebook hozzászólás

Vörösboros, aszalt szilvás pulykamellfalatok

Imádom a vendégeket! Ha váratlanul érkeznek, az sem baj, de azért jobb, ha legalább kicsivel korábban tudok róla – már persze a saját érdekükben! Ez a recept is egy remek vendégváró, de nem árt, ha megfelelő időt áznak a borban a szilvák! Kedves Vendégek! Minél többet fürdőznek a szemek, annál jobban érzed majd Te is magad! Persze az alkohol elszáll, de az íze mennyei lesz!    

Aszalt szilva, Kép: flickr
Aszalt szilva vörösborban, Kép: flickr

Hozzávalók négy éhes szájhoz:

Elkészítés:

Áztasd be a szilvát a vörösborba, majd csepegtesd le. Sózd, borsozd a hússzeleteket, és vágd 4-4 csíkra. Tégy mindegyikbe egy-egy szilvát, tekerd fel, tűzd meg egy fogpiszkálóval. Melegítsd fel a sütőt 200 fokra. A tepsit béleld ki egy sütőpapírral. Rakd szépen rá a kis tekercseket, majd süsd készre 15 perc alatt. Máris tálald! Mennyei! Jó étvágyat! Ja, és kortyolj hozzá egy kis vörösbort! Bizonyítékként csak jelzem, hogy annyira jól sikerült még a rövid áztatási idő is, hogy mire előkaptam a telefonomat, hogy lefényképezzem, addigra nem maradt egy szem sem! Ugye, hogy Te is kipróbálod?

Diós, aszalt szilvás rétes
Szeretünk rétestészta lapokkal dolgozni, gyors és egyszerű, a különféle töltelékekkel pedig szájíz szerint variálhatók. Most egy diós, aszalt szilvás variációt mutatunk, amely bizonyára nagy kedvenc lesz!
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Vágy és élvezet „azon túl” is

Öregedés és menopauza. A masszív változás ideje, ami hatalmas kihatással van a szexuális életre és az életminőségre. De, a változó tested egyben nagyszerű lehetőséget is kínál a szexuális megújuláshoz…
1 / 211

Receptek

CSALÁD

Nem minden családban jött ki a matek

Jellemzően ötvenezer forint feletti összeget fordítanak a magyar családok taneszközökre szeptemberben, majd évente további átlag húszezer forintot sportfoglalkozásokra és…
1 / 139

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!