Facebook hozzászólás

Vörösboros, aszalt szilvás pulykamellfalatok

Imádom a vendégeket! Ha váratlanul érkeznek, az sem baj, de azért jobb, ha legalább kicsivel korábban tudok róla – már persze a saját érdekükben! Ez a recept is egy remek vendégváró, de nem árt, ha megfelelő időt áznak a borban a szilvák! Kedves Vendégek! Minél többet fürdőznek a szemek, annál jobban érzed majd Te is magad! Persze az alkohol elszáll, de az íze mennyei lesz!    

Aszalt szilva, Kép: flickr
Aszalt szilva vörösborban, Kép: flickr

Hozzávalók négy éhes szájhoz:

Elkészítés:

Áztasd be a szilvát a vörösborba, majd csepegtesd le. Sózd, borsozd a hússzeleteket, és vágd 4-4 csíkra. Tégy mindegyikbe egy-egy szilvát, tekerd fel, tűzd meg egy fogpiszkálóval. Melegítsd fel a sütőt 200 fokra. A tepsit béleld ki egy sütőpapírral. Rakd szépen rá a kis tekercseket, majd süsd készre 15 perc alatt. Máris tálald! Mennyei! Jó étvágyat! Ja, és kortyolj hozzá egy kis vörösbort! Bizonyítékként csak jelzem, hogy annyira jól sikerült még a rövid áztatási idő is, hogy mire előkaptam a telefonomat, hogy lefényképezzem, addigra nem maradt egy szem sem! Ugye, hogy Te is kipróbálod?

Diós, aszalt szilvás rétes
Szeretünk rétestészta lapokkal dolgozni, gyors és egyszerű, a különféle töltelékekkel pedig szájíz szerint variálhatók. Most egy diós, aszalt szilvás variációt mutatunk, amely bizonyára nagy kedvenc lesz!
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Így add bele a szíved!

Bár a piros szín és a szív évszázadok, ha nem évezredek óta, a szerelem jelképe, párunk egy doboz szív alakú bonbon láttán bizony elgondolkodhat: hol marad mindebből a gesztus és a kreativitás? Vannak…
1 / 210

Receptek

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 142

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!