Facebook hozzászólás
1 425

Whiskyben pácolt csirkemell steak édesburgonya pürével

Egyre laposabban kel a nap, közeleg a tél, de azért még nyugodtan készítsünk egy jó kis őszi grillpartit. Szombati Zsolt, a The Famous Grouse magyarországi nagykövetének tippje ez a recept. Semmjiképp ne hagyd ki!  

Whiskyben pácolt csirkemell édesburgonyával, Kép: The Famous Grouse
Kép: The Famous Grouse

Elkészítés:

Keverjünk össze néhány cl whiskyt egy lime levével, reszeljük le egy narancs héját, és adjunk hozzá egy csipet rozmaringot, sót, és barnacukrot. Az így készült pácban megforgatott csirkemell filéket rostlapon süssük meg, köretként tálaljunk édesburgonya pürét. A fogást különlegesebbé tehetjük rozmaringos olívaolajjal meglocsolt és fekete Hawaii sóval megszórt édesburgonya chipsszel. Na, ezzel biztosan meghódítod a párod szívét! Sok szerencsét és jó étvágyat!

Hoppá! Ezt választották a világ legszebb országának
Talán nem meglepő, hogy mesésen zordon tájaival, képtelen zöldjeivel és sejtelmes legendáival Skócia végzett az első helyen a Rough Guides utazási portál olvasói körében indított szavazáson. A világ legszebb országa toplista nyertese pompás úticél, ezért érdemes már most megtervezni az őszi vakációt, és meghódítani az érintetlen természet és a kísértetkastélyok földjét. Meg kell kóstolni a whisky-t is!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!