Facebook hozzászólás

Zöld spárga hollandi mártással

Nálunk az egyik legsikeresebb spárga recept, a Zöld spárga hollandi mártással. Tegyük hozzá a legfinobbak egyike is és a kedvencem. A sáfrányt érdemes kipróbálni, nem csak a dekoráció miatt. 

Hozzávalók: 1 csokor zöld spárga, sáfrány; a hollandi mártáshoz: 2 darab tojássárgája, 2 deci tejszín, fél citrom leve, só, 1 evőkanál vaj.

Elkészítése: a hollandi mártáshoz a tojást és a tejszínt vízgőz fölött habosra keverjük, majd hozzáadjuk a citrom levét, a sót és a vajat, és összedolgozzuk. A spárgát pároljuk meg, majd vonjuk be a hollandi mártással, és szórjunk rá sáfrányt.

Jó étvágyat: Kata

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Ne csak a cica bajszán csillogjon

A tej- és a tejtermékek a kiegyensúlyozott táplálkozás részei, hiszen számos olyan vitamint és ásványi anyagot…

Babákkal dalolnak az idősek

Nagy-Britanniában egyre több olyan kezdeményezést indítanak útjára, ami a generációk közötti szakadék áthidalására…
1 / 1 505

Receptek

CSALÁD

Felelőtlen szülő lennék? Most kiderül!

Aggódik gyermekei online-biztonsága miatt a szülők 84%-a világszerte, mégis a csemeték egész gyermekkora alatt átlagban mindössze 46 percet fordítanak arra, hogy az online…
1 / 140

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!