Facebook hozzászólás
224

Zöld spárga hollandi mártással

Nálunk az egyik legsikeresebb spárga recept, a Zöld spárga hollandi mártással. Tegyük hozzá a legfinobbak egyike is és a kedvencem. A sáfrányt érdemes kipróbálni, nem csak a dekoráció miatt. 

Hozzávalók: 1 csokor zöld spárga, sáfrány; a hollandi mártáshoz: 2 darab tojássárgája, 2 deci tejszín, fél citrom leve, só, 1 evőkanál vaj.

Elkészítése: a hollandi mártáshoz a tojást és a tejszínt vízgőz fölött habosra keverjük, majd hozzáadjuk a citrom levét, a sót és a vajat, és összedolgozzuk. A spárgát pároljuk meg, majd vonjuk be a hollandi mártással, és szórjunk rá sáfrányt.

Jó étvágyat: Kata

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!