>
Facebook hozzászólás

9 tipikus fesztiválarc – Te melyik vagy?

Buliszezon van! A hazai fesztiválok széleskörű repertoárjában szinte mindenki megtalálhatja a hozzá legjobban illő zene- és bulistílust, így bizonyára ott tombol most is valamelyik nyári eseményen. Persze azért senki sem annyira egyedi, hogy ne lehetne beskatulyázni egy-egy típusba. Mi most 9-et sorolunk fel!

De hogy milyenek is az igazi fesztiválarcok? A Reebok készített egy nem mindennapi összeállítást a hazai szcénáról, a hardcore „bezzeg én már az első Szigeten is ott voltam” punkoktól egészen a virágkoszorús „én csak Rihannára jöttem” csajokig.

Mutatjuk a fesztiválszezon 9 legtipikusabb arcát:

Van, aki rögtön a közepébe vég  Kép: Pixabay
Van, aki rögtön a közepébe vég Kép: Pixabay

1.Aki azonnal beleveti magát a buliba’

Nem is fejest, hanem rögtön bombát ugrik a medencébe és a hullámok közé csap. Rá mindig lehet számítani, ha bulizásról van szó, sőt tipikusan az az arc, akinek az egész fesztivál a vad veretésről és szórakozásról szól.

2.Az elvarázsolt’

Akit már az feltölt és boldoggá tesz, hogy kint lehet a szabad levegőn. Az igazi táncos, felszabadult arc, egyedi, kézzel készített virágkoszorúval a fején.

3.A tomboló’

Aki nem képes elhagyni a szállását vagy sátrát különböző világító pálcái, karkötői, fejdíszei és neon festékbombái nélkül. Teljes mértékben elkötelezett a megállás nélkli tombolás mellett.

Van, aki csak messziről figyel   Kép: Pixabay
Van, aki csak messziről figyel Kép: Pixabay

4.A bennfentes’

Rögös út vezet az áhított, vágyott backstage élményig – de semmi sem lehetetlen. Az igazi nagy fesztiválarcok tudják, hogyan kerüljenek be a tutiba, még akkor is ha nem a bandával vannak. Mindenesetre megéri a közelükben maradni, még a végén néhány celebbel is összefuthatunk.

5.A tapasztalt fanatikus’

Csuklója tele karszalagokkal, több éves fesztiválmúltra tekint vissza és ezt büszkén vállalja. Nem az első és nem is utolsó fesztiválja a jelenlegi. Fejkendői készlete kifogyhatatlan, és addig bulizik míg a nap fel nem kel.

6.A partszakaszról figyelő’

Nem az elsők között veti bele magát a mélyvízbe, kissé óvatosnak is mondható fesztivál-járó, aki szereti először inkább megfigyelni, pontosan mi is zajlik körülötte. Vegyél neki egy italt és figyeld, ahogy elengedi magát!

A festékes, csillámos, virágfüzére bombázók  Kép: Pixabay
A festékes, csillámos, virágfüzéres bombázók Kép: Pixabay

4.A visszafogott versenyző’

Általában csak egy vizes üveget szorongat, no persze nem azért, hogy hidratált maradjon, leginkább a masszív másnapot palástolja. Ezek az arcok szeretnek még így is a fesztivál részese lenni, és két koncert között is bulizni.

A csápoló’

Ha esetleg elveszítenéd őket a tömegben, csak keresd a legőrültebb színpadot. Szeretik a veszélyes szituációkat és általában kisebb-nagyobb horzsolásokkal térnek haza, teljesen kimerülve, mégis boldogan.

A Csillámló bombázók’

A tökéletes megjelenés a fesztiválokon is elengedhetetlen: ők azok, akik soha nem mutatkoznak teljes smink és a hozzá nem illő outfit nélkül. Legyen szó csillámokról vagy unikornis-arcfestékről, rajtuk az összes aktuális trendet megfigyelheted.

5+1 működő szülői intelem fesztiválokra
Minden szülő életében elérkezik az idő, amikor el kell engednie a gyermekét az első fesztiváljára, vagy legalább gólyatáborba. A „vigyázz magadra!” és a „ne csinálj semmi hülyeséget!” kérések viszonzásaként legfeljebb egy „ne már, anya!” tekintetre számíthatunk szemünk fényétől. De akkor mégis mit és hogyan mondjunk a gyereknek, hogy megóvjuk a veszélyektől?
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

CSALÁD

Sümi, a kisfiú, aki múzsa lett

Kisgyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond… De valóban így van? Nem igazán. Minden bölcsis és ovis életében gyorsan eljönnek azok a pillanatok, amikor muszáj saját magának…
1 / 140

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 149

HÍREK

1 / 1 164

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!