Facebook hozzászólás

Amikor Kulcsár Edina könnyeivel küzd

Alig győzzük kapkodni a fejünket mostanában, elképesztő, micsoda bébiboom van a hazai sztárvilágban. Lassan Kulcsár Edináékhoz is megérkezik a gólya, és megszületik a csinos műsorvezető kisfia. Edina nagyon szerencsésnek tartja magát, mert már most egészen biztos benne, nagymamák egész serege áll majd csatasorba, hogy vigyázhassanak Medoxra.

Kulcsár Edina boldogabb mint valaha. Amióta megtudta, hogy kisbabát vár, 2 centivel a föld fölött jár. Szerencsére a terhességével minden a legnagyobb rendben van – sőt, energikusabb mint eddig bármikor. Ahogy ő fogalmaz 0-24-ben pörög, mert szeretné, hogy mire megérkezik a kicsi, minden jól működjön.

Kulcsár Edina magzati ultrahangon, Kép: Czeizel Intézet
Kulcsár Edina magzati ultrahangon, Kép: Czeizel Intézet

– Úgy próbálok most mindent felépíteni, hogy ha itt lesz velünk a baba, minden a helyén legyen. Mázlista vagyok,  mert nagyon sok segítségem van. Csuti a munka terén is mindenben mellettem áll, számíthatok rá. Nem tudom mennyit fogok otthon maradni, ha Medox megszületik, de a munkám nagy részét biztosan otthonról is fogom tudni végezni – kezdte Edina.

Amellett, hogy Edina napjai valóban irigylésre méltóan energikusan telnek, a kismama amikor csak teheti, igyekszik minél többet befelé figyelni, és a pocakjában növekvő kisfiára koncentrálni.

– Imádom, amikor otthon vagyok és egy kicsit van időm relaxálni, és arra koncentrálni, hogyan mozog a hasamban a pici. Csodálatos ezt megélni, sokszor nem is ismerek magamra, hogy milyen érzéseket vált ki belőlem a fiam. Az ultrahangvizsgálatokat várom mindig a legjobban a Czeizel Intézetben, mert az egy-egy újabb nagy találkozás. Felfoghatatlan őt látni a monitoron keresztül. Nem vagyok egy érzékeny típus, de amikor meghallom a fiam szívhangját, a könnyeimmel küszködök.  Ennél már csak az lesz nagyobb boldogság, amikor megszületik és a karomban tarthatom – folytatatta Edina, aki azt is elárulta, hogy párján kívül kire számíthat majd a baba körüli teendőkben.

– Nagyon szerencsések vagyunk, mert ha esetleg úgy alakul, hogy Csutival mindkettőnknek dolgozni kell, 5 kilométeres körzetben 5-6 emberre is számíthatunk. Medoxot 2 nagymama, 2 dédnagymama és 1 üknagymama is várja, így amellett, hogy rengeteg szeretetet kap majd, mindig lesz, aki segítsen nekünk – tette hozzá mosolyogva Kulcsár Edina.

Apa, nem is tudod, mennyire kellesz nekem?

A kisbabák agyának tömege születéskor még mindössze a negyede a felnőtt emberi agy tömegének, azonban az első három évben olyan sebességgel fejlődik, mint később egy életszakaszban sem.  Az UNICEF Magyarország az apák kiemelt szerepe mellett a korai intervenció fontosságára is fel szeretné hívni a figyelmet.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Reggel az ízületek, délután a migrén okoz gondot

Úgy tűnik, átmenetileg megnyugszik az időjárás, de az időjárás-érzékenyek szervezete ebben az időszakban sem…

Fuccs a hétvégi kerti partinak! Ez szinte biztos!

Magassági hidegcsepp okoz hidegfrontot jellemző tüneteket! Ne várjunk a kánikulára, nem tér vissza a hétvégére sem,…
1 / 1 487

Receptek

OTTHON

Luxusvillák saját gáttal a Rómain

Nemsokára elkészül Budapest első minimál stílusú prémium villa-parkja a Római-parton, csupán pár méterre a Dunától!…

Öt tipp, amire nagyon figyelj, ha új növényt veszel!

Itt a tavasz és sokan ilyenkor új növényeket szereznek be a kertjükbe. Az eladónál gyönyörűnek tűnő virágok azonban…
1 / 346

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!