>
Facebook hozzászólás

Amit még az idén megtehetsz

Nem kell megvárni az új évet a fogadalmakkal. Már most ebben a néhány szabad napban is kimozdulhatunk a szobából és kereshetünk tartalmasabb programot a tv nézésnél. Néhány ötlet következik. 

 

forrás: sxc.hu

Téi sportok

Hóra sajnos nem is számíthatunk, így a síelés szerelmeseinek utazniuk kell, ha siklani akarnak. Korcsolyafronton már jobb a helyzet, ugyanis műjégpálya akad néhány a fővárosban. A nemrégiben csodásan felújított Városligeti Műjégpálya mellett bevásárlóközpontok is gondoznak apró pályákat, ahol csúszkálhatunk. Igazi téli fagyokés havazás nélkül egyelőre be kell érnünk ennyivel.

Kirándulás

Az enyhe idő a téli sportoknak nem, de a sétáknak kedvez. Töltsünk meleg teát egy termoszba és vegyük fel a túrabakancsot. Az év hátralévő napjaiban nem csökken fagypont alá a nappali hőmérséklet és számottevő csapadék sem várható, így lehetőség nyílik a karácsonyi bejgli ledolgozására. Akár egy órás séta egy parkban, akár egy nagyobb kirándulás a környező hegyekben jót tesz erőnlétünknek, hangulatunknak. Aki teheti mozogjon!

Kiállítás

A múzeumok és kiállítóhelyek ilyenkor is nyitva vannak. Itta  remek alkalom tehát, hogy bepótoljuk mindazt, amit eddig kihagytunk a decemberi lótás futásban. A Szépművészeti Caravaggio mellett reneszánsz rajzokkal, a Magyar Nemzeti Galéria Chagall tárlattal várja a látogatókat, hogy csak a legnagyobbakat említsük.

Mozi

A szokásos felhozatal mellett csemegéket iis találhatunk az ünnepi időszakban, ha moziélményre vágyunk. Az Uránia Filmszínház ünnepi válogatása érdekes kísérlet, ugyanis a világ legnevesebb színpadjain rögzített előadások kerülnek vetítésre. A színházi előadások mellett, opera, balett és klasszikus zene is bekerült a válogatásba. December 31-én pedig Berlinből élőben közvetítik a Berlinin Filmharmonikusok koncertjét.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

CSALÁD

Az állatoknak is van lelkük!

- Az állatoknak is van lelkük, szellemük – vallja Dr. Németh József állatorvos. A Patadoki néven is ismert homeopata orvos a megelőzésben hisz, ennek ellenére sok olyan állat…
1 / 140

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 149

HÍREK

1 / 1 162

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!