Facebook hozzászólás

Amit még az idén megtehetsz

Nem kell megvárni az új évet a fogadalmakkal. Már most ebben a néhány szabad napban is kimozdulhatunk a szobából és kereshetünk tartalmasabb programot a tv nézésnél. Néhány ötlet következik. 

 

forrás: sxc.hu

Téi sportok

Hóra sajnos nem is számíthatunk, így a síelés szerelmeseinek utazniuk kell, ha siklani akarnak. Korcsolyafronton már jobb a helyzet, ugyanis műjégpálya akad néhány a fővárosban. A nemrégiben csodásan felújított Városligeti Műjégpálya mellett bevásárlóközpontok is gondoznak apró pályákat, ahol csúszkálhatunk. Igazi téli fagyokés havazás nélkül egyelőre be kell érnünk ennyivel.

Kirándulás

Az enyhe idő a téli sportoknak nem, de a sétáknak kedvez. Töltsünk meleg teát egy termoszba és vegyük fel a túrabakancsot. Az év hátralévő napjaiban nem csökken fagypont alá a nappali hőmérséklet és számottevő csapadék sem várható, így lehetőség nyílik a karácsonyi bejgli ledolgozására. Akár egy órás séta egy parkban, akár egy nagyobb kirándulás a környező hegyekben jót tesz erőnlétünknek, hangulatunknak. Aki teheti mozogjon!

Kiállítás

A múzeumok és kiállítóhelyek ilyenkor is nyitva vannak. Itta  remek alkalom tehát, hogy bepótoljuk mindazt, amit eddig kihagytunk a decemberi lótás futásban. A Szépművészeti Caravaggio mellett reneszánsz rajzokkal, a Magyar Nemzeti Galéria Chagall tárlattal várja a látogatókat, hogy csak a legnagyobbakat említsük.

Mozi

A szokásos felhozatal mellett csemegéket iis találhatunk az ünnepi időszakban, ha moziélményre vágyunk. Az Uránia Filmszínház ünnepi válogatása érdekes kísérlet, ugyanis a világ legnevesebb színpadjain rögzített előadások kerülnek vetítésre. A színházi előadások mellett, opera, balett és klasszikus zene is bekerült a válogatásba. December 31-én pedig Berlinből élőben közvetítik a Berlinin Filmharmonikusok koncertjét.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Visszatér a strandidő, jönnek a rosszullétek!

A tartósabb lehűlést hozó hidegfrontot követően csak lassan zajlik a melegedés, ráadásul most meg is torpant a…

Reggel az ízületek, délután a migrén okoz gondot

Úgy tűnik, átmenetileg megnyugszik az időjárás, de az időjárás-érzékenyek szervezete ebben az időszakban sem…
1 / 1 487

Receptek

HÍREK

1 / 1 136

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!