Facebook hozzászólás

METEO KLINIKA

BRRRR! Ránk tört a kellemetlen hideg a fronttal!

Szerdán-csütörtökön markáns hidegfront vonult át felettünk, ami helyenként kiadós esőt, és sokfelé viharos szelet hozott magával! A front mögött a kellemes 20 fok feletti hőmérsékletekhez képest több mint 10 fokkal hidegebb levegő érkezett, a hűvös napok pedig tartósan a vendégünk maradnak. Ráadásul a hétvégén is érkezik front, és kimondottan változékony időre kell számítani, az esernyőkre is szükség lehet – tájékoztat Pintér Ferenc, a Meteo Klinika igazgatója.

Sorra érik tehát a terhelések a szervezetünket, egy perc nyugtunk sincs, amit regenerálódásra tudnánk felhasználni. A görcsös panaszok ilyenkor mondhatni mindennaposak, sokaknál a fejfájás sem akar szűnni, a hétvégi kettősfront pedig még a keringési és emésztési problémákkal élők helyzetét is megnehezítheti. Az ízületesek pedig felkészülhetnek arra, hogy most már gyakori és tartós végtagfájdalmak ronthatnak a komfortérzetükön.

Ősz árvalányhajjal, Kép: pxhere
Kép: pxhere

− Nem csoda, hogy folyamatosan csöng a telefon Klinikánkon! A legkülönfélébb tünetek jelentkeznek attól függően, hogy ki mire hajlamos – most ugyanis szinte mindenki problémáját fokozhatja a rendkívüli terhelés. Szerencsére azonban elmondható, hogy széleskörűen tudunk megoldásokat kínálni a különféle problémákra. A kezdeti, ám nagyon fontos lépés a kivizsgálás – a tünetek pedig a kivizsgálás után a legtöbb esetben eredményesen kezelhetők – magyarázza a meteogyógyász.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Ez nem lehet válóok

Mielőtt külön szobába költöznénk párunkkal a hangos horkolás miatt, érdemes utána járnunk, hogyan kezelhető a…

Megszenvedjük a reggeli ködöket!

Egész héten frontmentes marad az idő, azonban ilyenkor ősszel már egyre gyakoribbak, és egyre makacsabbak is a…
1 / 1 500

Receptek

CSALÁD

Felelőtlen szülő lennék? Most kiderül!

Aggódik gyermekei online-biztonsága miatt a szülők 84%-a világszerte, mégis a csemeték egész gyermekkora alatt átlagban mindössze 46 percet fordítanak arra, hogy az online…
1 / 140

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!