>
Facebook hozzászólás

METEO KLINIKA

Csúnyán lehangolt lehetsz a következő napokban!

Kettősfronttal indult a hét, ezt követően azonban csütörtökig újabb frontátvonulására nem kell számítani. A reggeli fagyok mindenhol megszűntek, a délutánok hőmérséklete azonban attól függően alakul, hogy éppen süt-e a nap, vagy felhők borítják-e az eget? Csapadék időszakosan érkezik, de nagy esőtől sehol sem kell tartani. Igazi őszi időben van tehát részünk – tájékoztat Pintér Ferenc, a Meteo Klinika igazgatója.

A kettős front elvonulása után még mindig jelentkezhetnek vérnyomáspanaszok, a borongós időben pedig kifejezetten lehangoltak, fáradékonyak lehetünk. A rosszkedv a teljesítőképességre is rányomhatja a bélyegét, emellett ingerlékenységet is kiválthat, ami pedig sokaknál a tartós fejfájást vonzza maga után. Most a görcsös és a migrénes fejfájás egyaránt jellemző lehet, és úgy tűnik, hogy csak a hét második felében mérséklődhetnek majd a panaszok. A frontmentes napok ellenére tehát kifejezetten összetett helyzettel állunk szemben, az immunrendszer is tartós igénybevételnek van kitéve.

Szomorú kutya, Kép: pexesels
Szomorú kutya, Kép: pexesels

Megfigyelhető, hogy az őszi időszakban megugrik a minket felkeresők száma, egy-egy front átvonulásakor pedig szinte folyamatosan csöng a telefon. A telefonálók többnyire kimerültségre, tartós álmosságra, és a már emlegetett fejfájásra panaszkodnak. A fényszegény napokon még szembetűnőbbek a tünetek, az immunrendszer pedig folyamatosan gyengül. Az érintetteknek ajánlott felkeresni a meteogyógyászt, és bejelentkezni egy kivizsgálásra, mert a problémára már létezik megoldás. A  tünetek a kivizsgálás után a legtöbb esetben eredményesen kezelhetők – magyarázza a meteogyógyász

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Hogyan válassz diétát? – 5 tipp az orvostól

A legtöbben már tudjuk, hogy az egészséges életmódhoz milyen ételeket és italokat kell kerülnünk. Abban sokkal…

Sorra jönnek a frontok – megterhelő időszak!

Jelenleg hidegfront alakítja időjárásunkat, szerdán szünet, majd csütörtökön újabb front érkezik. Az ilyen mértékű…
1 / 1 508

OTTHON

Lassuló piac, gyorsuló alku

Ahogy lassan, de biztosan csökken az áremelkedés, úgy egyre erősebb az alkudozás. Ez annak is köszönhető, hogy…

Felnyomja az árakat a fővárosi dugódíj

Több évtizedes múltra tekinthet vissza a fővárosi forgalomcsillapítás és az ingázók tömegközlekedésre terelésének…
1 / 351

HÍREK

1 / 1 163

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!