Facebook hozzászólás

METEO KLINIKA

Depis egy hétvége jön, jó lesz vigyázni!

Egymás hegyén-hátán érkeznek a frontok, nem csoda, ha az időjárásra érzékenyek nagyon megszenvedik! Élettani hatások szempontjából – enyhén szólva – nem lesznek kellemesek a következő napok.

− Nem egyszerű kiigazodni a mostani fronthelyzeten. Pénteken gyenge  melegfront érkezik, míg szombaton országszerte hidegfronti hatástól szenvedhetünk. Vasárnap pedig az egész országon átvonul egy újabb kettős front. Mindez térben és időben nagy változékonyságot fog okozni, ami komoly terhelést jelent a legtöbb időjárás-érzékeny ember szervezetére nézve  – magyarázza Pintér Ferenc, a meteogyógyász.

Tea és számítógép előtt ülő nő keze, Kép: pxhere
Kép: pxhere

Országszerte intenzív panaszokra kell készülni. A pénteki és szombati front kevés csapadékkal párosul, ekkor még nem kell intenzív tünetekre készülni. Ilyenkor a legtöbben görcsös fejfájással, ingadozó vérnyomással, ízületi panaszokkal keresnek bennünket, de veszélyben lesznek a várandósok is – magyarázza Pintér Ferenc a Meteo Klinika igazgatója. A vasárnap érkező kettősfront jóval kellemetlenebb, borús, csapadékos időt okoz. Ilyenkor nagyon gyakori a migrén, fáradtak, ingerültek, depressziósok vagyunk. Komoly tünetek jelentkezése esetén javasolt egy meteogyógyászati kivizsgálás, és a panasz mielőbbi kezelése, mert az időjárás-érzékenység a legtöbb esetben romló tendenciájú.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

OTTHON

Több tízmillió haramia élhet a lakásodban

Magyarországon több mint 2 millió ember szenved allergiás megbetegedésben, amelyek közül a poratka által okozott…

Ne a pénztárcád, a kreativitásod legyen menő!

Egy egész évnyi hajtás kellett ahhoz, hogy rájöjjünk, semmire sincs szükségünk, csupán tartalmas együttlétre…
1 / 349

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 148

HÍREK

1 / 1 159

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!