Facebook hozzászólás

METEO KLINIKA

Egy napig biztosan szenvedünk!

Kedden egy napra nagyon elromlik az idő, ez pedig a kora nyárias húsvéti ünnep után még inkább kellemetlennek tűnik majd. A hőmérséklet nagyjából 10 fokot visszaesik, erős vagy viharos lesz a szél, és még az eső is esik! A lehűlés szerencsére csak átmeneti, szerdától ismét melegedés várható, sőt! Csütörtökön és pénteken 25 foknál is melegebb lesz – tájékoztat Pintér Ferenc, a Meteo Klinika igazgatója.

A kedden érkező, és még aznap áthaladó kettősfront miatt jelentősen romlik a hő- és komfortérzetünk, és a hirtelen változás még azoknál is okozhat változó intenzitású tüneteket, akik egyébként nem kimondottan érzékenyek. A napsütés hiánya már önmagában is rosszkedvet válthat ki, a markáns hatás pedig a szervezet számára kifejezetten megterhelő. Szerdán már némileg  jobb lesz a helyzet, de a panaszok még ekkor sem szűnnek meg teljesen.

Csíkosmókus, Kép: pixabay
Csíkosmókus, Kép: pixabay

Ilyen légköri helyzetben általános a fejfájás és a migrén, ami szerdától várhatóan még fokozódni is fog. Romolhat a szívbetegek állapota, és sokszor még olyanok is jelentkeznek nálunk rendszeresen visszatérő rosszullétekkel, akik egyébként könnyebben viselik a frontátvonulásokat. A szeles idő szintén megterhelő: a kellemetlen komfortérzet mellett ingerlékenységet és nyugtalanságot is kiválthat, ami szintén nem tesz jót a keringési rendszer panaszaival élőknek. Az érintetteknek erősen  ajánlott részt venni egy meteogyógyászati kivizsgáláson, és minél előbb megkezdeni a panaszok kezelését!

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Futószalagon jönnek a frontok!

Szinte egyetlen napunk sincs pihenni! Az elmúlt időszakban, és még ennek a hétnek az első felében is egymást érik a…

Döbbenet: vetélést okozhat a légszennyezettség!

Egy magzat elvesztése mindig borzalmas érzés, de talán a legrosszabb az úgynevezett csendes vetélés. Ilyenkor…
1 / 1 504

PÁRKAPCSOLAT

Vezetnek a pajkos vidékiek

Itthon a vidéken élők, míg Budapesten a XXIII. kerületiek lelik legjobban kedvüket egy kis szexuális kényeztetésben – derült kis egy felmérésből. Tudjuk, hogy a magyarok a pénznél a szexuális…
1 / 211

OTTHON

Több tízmillió haramia élhet a lakásodban

Magyarországon több mint 2 millió ember szenved allergiás megbetegedésben, amelyek közül a poratka által okozott…

Ne a pénztárcád, a kreativitásod legyen menő!

Egy egész évnyi hajtás kellett ahhoz, hogy rájöjjünk, semmire sincs szükségünk, csupán tartalmas együttlétre…
1 / 349

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!