Facebook hozzászólás

Elismerés a budaiaknak

A Budai Egészségközpontot választották az Év Magánrendelőjének idén. A fődíjat egy hattagú zsűri és több mint 18 ezer szavazat alapján kapta az intézet. A versenyt a legnagyobb online egészségügyi portál, a házipatica.com hirdette meg – immár harmadszor. A Budai Egészségközpontot, ami nekünk, az Életforma olvasóinak is rendszeresen küld egészségügyi felvilágosító szakanyagokat, több mint 500 magán egészségügyi intézmény közül tartották a legjobbnak.

Budai Egészségközpont, Nagy Jenő utcai épület
Budai Egészségközpont, Nagy Jenő utcai épület

A Budai Egészségközpontban 40 szakterülethez tartozó betegeket látnak el. A mintegy 150 orvos számos tudományos elismerés birtokosa, ami már eleve garancia a magas színvonalú ellátásra. Kiss András marketing és kommunikációs igazgató azonban mégsem csak ebben látja az intézmény megbecsültségének zálogát.

– Az egészségügy egy bizalmi dolog. Nálunk pedig a páciens érdeke az első. Mindenkit egyenként megkérdezünk arról, hogy mennyire elégedett egy-egy szolgáltatással. De nemcsak megkérdezzük, meg is fogadjuk a tanácsaikat! Így fejlesztettük honlapunkat, és ma már természetes, hogy online jelentkezhetnek be a betegek. Ugyancsak a páciensek kérésére bővítettük a rendelési időt. Több újság került a várótérbe, és már a beteghívó is mindenütt jól látható.

A 15 éve működő intézet egyre népszerűbb. Betegeik általában a felső középosztályból kerülnek ki. Már rég nem „divat” az egykori, kiszolgáltatottságra épített orvos-doktor viszony – mondta Kiss András.

HŐSÉGBEN
A nyári hőséget gyakran csak klímával tudjuk elviselni a lakásban, a munkahelyükön vagy az autóban. Azonban amennyire hasznos, annyira ártalmas is lehet a használata. A Budai Egészségközpont nemrég ehhez adott pár tippet az Életforma olvasóinak, mire figyeljünk oda a klímahasználatnál.

– Felnőtt egy generáció, amelyik már komoly szolgáltatásként tekint az egészségügyre. Partnereinknek nem kell várnia, gyakorlatilag mindenféle diagnosztikai vizsgálatot el tudunk végezni, amihez megvannak a korszerű berendezések, műszerek. A páciens megnézi a már vagy 10 éve teljesen nyilvános árlistát, mindenről számlát kap, és mindezt úgy, hogy egy percet sem kell hiányoznia a munkahelyéről. Orvos és beteg közt teljes az őszinteség, a partneri összhang.

A klinika új szolgáltatásokkal bővítette prevenciós palettáját. Mára Magyarország egyik legnagyobb menedzserszűrőjévé vált. Évente legalább négyezer páciensük kerül ki ebből a körből. Mintegy 200 céggel állnak üzleti kapcsolatban, köztük olyanokkal is, mint az Erste Bank, az SAP és a MOL – tette hozzá a Budai Egészségközpont marketing és kommunikációs igazgatója.

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Vezetnek a pajkos vidékiek

Itthon a vidéken élők, míg Budapesten a XXIII. kerületiek lelik legjobban kedvüket egy kis szexuális kényeztetésben – derült kis egy felmérésből. Tudjuk, hogy a magyarok a pénznél a szexuális…
1 / 211

Receptek

HÍREK

1 / 1 157

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!