Facebook hozzászólás

METEO KLINIKA

Érzékeny a melegedésre és frontokra is? Akkor nincs jó hírünk!

Jelenleg nagyon kellemes az idő, felfrissült a levegő, de a pozitív hatások nem tartanak sokáig: átmenetileg visszajön a meleg, majd vasárnap egy hidegfront is érkezik!

A hétvégén változás várható, ami az időjárást illeti. Eleinte egy tőlünk nyugatra örvénylő ciklon előoldalán meleg levegő érkezik, emiatt szombaton visszatér a hőség 30 fok feletti csúcs-hőmérsékletekkel. A meleg nem tart sokáig, vasárnap hidegfront éri el térségünket záporokkal, zivatarokkal. A hirtelen melegedés és az érkező hidegfront rendkívül megterhelő humánmeteorológiai helyzetet eredményez – magyarázza a meteogyógyász.

Napraforgó napszemüvegben, Kép: pixabay
Kép: pixabay

Fokozott terhelésre kell készülni a következő napokon. A melegedés hatására fokozódnak a migrénes panaszok, emellett nagyon sokan fáradékonyabbnak és aluszékonyabbnak érezhetik magunkat. Vasárnap az érkező front görcsös panaszokat okoz, de ingadozó-vérnyomásértékek és keringési panaszok is kísérni fogják a hidegfront átvonulását. Az elmúlt heteken többször fordult elő az, ami most is, hogy egy-két napra beköszöntött a hőség, majd gyorsan jött egy front. Az említett helyzet miatt napokig égtek a Meteo Klinika telefonjai és valószínű, hogy most is ez lesz. Azt javaslom, hogy aki ilyen vagy ehhez hasonló panaszokat tapasztalt az elmúlt és tapasztal a jelenlegi időjárási helyzetben is, mindenképpen jelentkezzen be egy meteogyógászati kivizsgálásra, és ne várja meg, amíg tovább romlik az állapota – mondja Pintér Ferenc, a Meteo Klinika igazgatója.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Csak 108 lépés az életért: ez azért buli

Testet-lelket megújító, különleges mozgásra hív a 25 éves Magyarországi Taoista Tai Chi Társaság. 2019. szeptember…

A fenébe! Magunkra hoztuk a bajt!

Ma már népbetegség, mely nemcsak a nőket, hanem a férfiakat is érinti, ez pedig az ösztrogéndominancia.…
1 / 1 496

Receptek

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 145

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!