Facebook hozzászólás

Fejfájós, de enyhe napjaink lesznek

Nem tartott sokáig a hideg, máris sokat enyhül az idő, de a frontos, szeles időjárás igencsak megvisel! Nappal akár +10 fok is lehet! Nem árt rétegesen öltözködni! 

December köddel, Kép: pixabay
Kép: pixabay

– A héten sokat változik az időjárás, az éjszakai fagyok is megszűnnek, nappal pedig 10 fok fölé is mehet. Ugyanakkor kettősfronttal indít a hét, és a változékony, időnként esős, többnyire szeles idő alaposan próbára teszi az időjárás-érzékenyek szervezetét – tájékoztat Pintér Ferenc a Meteo Klinika igazgatója.

– Ilyenkor nagyon gyakori a kínzó, akár napokig fennálló fejfájás, jellemző az ingadozó vérnyomás. Sokan hívnak bennünket, hogy rosszul alszanak, fáradtak, ingerültek, emésztési panaszoktól szenvednek. Pácienseink több, látszólag független tünetet is megtapasztalnak, és a változékony időben naponta változik az állapotuk. Ezek tipikusan időjárás eredetű panaszok, melyek kivizsgálás után ma már eredményesen kezelhetők – biztat a meteogyógyász. Kedvező, hogy az elmúlt napok növekvő porkoncentrációja után kitisztul a levegő, érdemes sétálni a szabadban. De fontos lesz az okos, réteges öltözködés.

Jól esik rátalálni a csendre…
Rendkívül érzékeny bőröm van, mindig meg kellett gondolom, hogy milyen készítményt használok. Csakis természetes anyagok jöhettek számításba, és szerencsére ma már Magyarországon is működnek olyan műhelyek, manufaktúrák, amelyek egészen kitűnő arc- és testápolási krémeket, tonikokat, pakolásokat, peelingeket készítenek! Nagy megtiszteltetés számomra, hogy az egyik ilyen cég kért fel a tesztelésre. Nehéz dolguk volt, hisz nem tini pattanásokat kellett eltüntetni… Döntsétek el, hogy sikerült? Én már tudom, mit kérek karácsonyra!

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Hurrá! Ilyen lesz a nyuszis hétvége!

Végre tényleg jó időt tartogat az előttünk álló ünnepi hétvége, és erre már régóta nem volt példa! Pénteken és…

Tavaszi nyitány testnek és léleknek

Az első napsugarak megjelentével a lelkünk elég hamar átáll és tavaszi üzemmódra vált, de a testünk nem mindig…
1 / 1 478

OTTHON

Ásó, kapa, nagyharang – helyett az Égig érő fű

Most is bejött: a kevesebb több. Nagyon kevés időt tudunk otthon tölteni, de olyankor olyan jól esik kiülni a…

Ahol 15-25 millióért vehetünk házat

Habár tovább bővül a kereslet, és emelkednek az árak a Velencei-tónál, még mindig rendkívül versenyképes az…
1 / 345

HÍREK

1 / 1 129

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!