Facebook hozzászólás

HALLÓ! GYÓGYTEA?

Gyuri bácsi halad a korral

Mostantól aztán egészségesen élek! Hányszor hallottuk újévkor a barátainktól – vagy akár saját magunktól ezt a mondatot! Az ilyen, és ehhez hasonló fogadalmak azonban gyorsan a felejtésbe merülnek… Na de most új „időszámítás” indul! A bükki füvesember az okostelefonoddal mondja el, mit, mikor és miért kell innunk.

Az ingyenes Györgytea mobilapp már nem ismeretlen a gyógynövénykedvelők körében, de most kívül-belül megújulva segít eligazodni a különböző teák, kúrák között.

Tematikus gyógyteakúrák

Eddig az alkalmazás egészségvédő naptárában csak az éves egészségvédő programot lehetett követni, ám a megújult funkciókkal most azokra is gondoltak, akik még nem tudják, milyen teát kell inniuk. Számukra Gyuri bácsi tematikus teakúra-javallatokat állított össze, így mindenki kedvére válogathat a kész programok közül, attól függően, hogy a babavárás, az immunrendszer erősítése vagy a megfázás kezelése a cél.

Gyuri bacsi és a mobilapp, Kép: gyorgytea
Kép: gyorgytea

Gyuri bácsi figyel!

Előadásain Gyuri bácsi sokszor emlegeti, hogy a gyógyteák csak akkor hatnak, ha meg is isszuk őket. Ez a rohanó életmódunk ezernyi teendői között sokszor elsikkad, a kúra pedig kudarcba fullad. Mostantól személyre szabható push-üzenetekkel figyelmeztethetjük magunkat, hogy eljött a teakészítés ideje. Ezután egész biztos, hogy senki sem fogja elfelejteni, milyen teát kell innia, hiszen Gyuri bácsi szinte ott fog állni mellette, és minden nap jelezni fogja, hogy melyik gyógynövény van soron.

Gyógytea mobilapp, Kép: gyorgytea
Kép: gyorgytea

Mi, a Györgyteánál nagyon szerencsések vagyunk, mert a természettel összhangban élünk, és minden napunkat a gyógynövények töltik ki, de sokan nem ismerik őket, vagy nem tudják, pontosan melyik mire való. Nekik szeretnénk segíteni ezzel a szolgáltatással. Nem is titkolt célunk a fiatalok megszólítása, hiszen ők egyre nagyobb érdeklődést mutatnak a természetes gyógymódok iránt, és az ő zsebükben mindig ott az okostelefon – árulta el a fejlesztésről Gyuri bácsi lánya, Lopes-Szabó Zsuzsa, az ügyvezető.

Hol van a közelben bolt?

A fejlesztésnél arra is gondoltak, hogy a gyógynövénybeszerzést is megkönnyítsék. A megújult alkalmazásban könnyen megkereshetjük a hozzánk legközelebb eső mintaboltot, vagy GPS segítségével gyorsan megtervezhetjük az oda vezető utat is. Na, innentől tényleg szabad az út az egészséges életmód felé!

Nem jön a baba? Segítenek a gyógynövények!

Gyuri bácsi dédunokájával, Kép: györgytea
Gyuri bácsi dédunokájával, Kép: györgytea

Mi van azokkal, akikre még vár az anyaság élménye? Lehet-e természetes úton tenni a fogamzásért? Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember gyógynövényes Babaváró programja évek óta reményt és megoldást ad a gyermekre várakozó párok számára.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Szívfájdalom

Szúr, szorít, nyom – a mellkasi fájdalom szinte mindig egészségügyi veszélyhelyzetnek tekinthető, még ha nem is…

Hamarosan feladják a leckét a frontok

Kedden még frontmentes napban lehet részünk, de szerdán újabb kettős front érkezik, és ez még csütörtökön is…
1 / 1 505

OTTHON

Több tízmillió haramia élhet a lakásodban

Magyarországon több mint 2 millió ember szenved allergiás megbetegedésben, amelyek közül a poratka által okozott…

Ne a pénztárcád, a kreativitásod legyen menő!

Egy egész évnyi hajtás kellett ahhoz, hogy rájöjjünk, semmire sincs szükségünk, csupán tartalmas együttlétre…
1 / 349

HÍREK

1 / 1 159

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!