>
Facebook hozzászólás

Ha állást keresel, jó ha te is tudod a horoszkópod. Figyelik

Vannak cégek, ahol az önéletrajz fontos eleme lehet a jelölt horoszkópja is. Születésünk ideje ugyanis támpontot adhat ahhoz, hogy milyen munka való a jelöltnek.

KOS (márc. 21.- ápr. 20.)

Ahol erős vezetőre vagy vállalkozói kedvre van szükség, ott az ő helye. Szeret főnök lenni, és kedveli a függetlenséget. A kemény feladatokat rejtő foglalkozások, mint pilóta, autóversenyző, tűzoltó, felfedező illik személyiségéhez. Szóba jöhet emellett minden olyan munka,amely a fejjel kapcsolatos:fodrász, szemész, orvos.

BIKA (ápr. 21.- máj. 20.)

Kedveli a finom ételeket és italokat, ezért kiváló szakma lehet minden,ami az étteremmel kapcsolatos. Mivel föld jegyű elem,azért a természethez, földhöz és mezőgazdasághoz mély kapcsolat fűzi: földmérő, kertépítő, kertész, építész, bányász. Fontos kiemelni művészi hajlamát, amihez remekül passzol az énekesi vagy zenész pálya is vagy az ékszerekkel kapcsolatos foglalkozások, kézműves munkák. Híresen megbízható, így remek bankár vagy bármilyen pénzügyi szakértő válhat belőle.

IKREK (máj. 21.- jún. 21.)

Olyan munka ideális számára, ahol egyszerre több dologgal is foglalkozhat, sokat beszélhet és mozoghat. Jó, ha ezek a foglalkozások, nincsenek munkahelyhez kötve,s kellően igénybe veszik intellektusát,beszélőkéjét és mozgékonyságát:üzletkötő,újságíró,ügyvéd,showman, kommunikációs szakértő, ügynök.

RÁK (jún. 22.- júl. 22.)

E jegy szülöttei számára fontos a víz közelsége, így javasolható szakma számukra: hajóépítész, halász,tengerész vagy bármilyen vízi sport.Szeret a múltba fordulni,ezért múzeumi munka, régészet vagy régiségekkel való foglalkozás is ideális számára. Érzékenysége,oltalmazó személyisége alkalmassá teszi olyan foglakozásokra is, mint a pedagógus,szülésznő, gondozó Az ételekhez vonzódik, így érdemes körülnéznie a séf, vendéglátós szakmában is.

Fejlett művészi hajlama az irodalom, a zene, a műépítészet, filmművészet felé irányíthatja érkelődését. Jó érzéke van a tudományok iránt is.

OROSZLÁN (júl. 23.- aug. 22.)

Jó, ha olyan állás után néz, ahol a dolgok irányítása az ő kezében van, tekintélyét kihasználhatja: igazgató, politikus, elnök, ügyvéd. Számára fontos a termékeny önkifejezés, ezért javasolható neki a színész, televíziós vagy modell szakma. Az oroszlán jegy szoros kapcsolatban van a szívvel, így jó teljesítményt nyújthat kardiológusként, szívspecialistaként is.

SZŰZ (aug. 23.- szept. 22.)

Rendszeretete,precizitása és pontossága kiváló hatékonysággal párosul, ezért remek kritikus, asszisztens, korrektor, restaurátor vagy optikus lehet. Erősen vonzódik mindenhez,ami a tisztasággal,higiéniával illetve az egészséggel kapcsolatos, ezért bármilyen egészségügyi szakmában jól érzi magát; de érdemes a művészetek (pl. színészet) tájékán is körülnéznie!

MÉRLEG (szept. 23.- okt. 22.)

Ízlése és esztétikai érzéke páratlan, így célszerű művészi vagy diplomáciai pályán elhelyezkednie: például a ruhatervező, lakberendező, műkereskedő, zenész vagy ékszerész illetve a diplomata vagy jogász  szakma ideális  neki.Ezekben a szakmákban jól kamatoztathatja remek kapcsolatteremtő képességét is.

 

SKORPIÓ (okt. 23.- nov. 22.)

Kedvére valók azok a szakmák, amelyek titkos vagy épp okkult dolgokkal kapcsolatosak: tudós, nyomozó, természetgyógyász vagy kém; de célszerű kihasználnia pontosságra való igényét: fegyverek vagy órák tervezése, sebészi munka.

Vonzódik a kockázatos dolgokhoz, a veszélyes sportokhoz, így az extrém sporttevékenységek is megfelelőek neki.

NYILAS (nov. 23.- dec. 21.)

Kedveli azokat a foglalkozásokat, melyek sok utazással, kalanddal vagy kockázattal járnak, és kellő szellemi ingerrel kecsegtetnek: pilóta, író, erdész vagy vadász, tolmács. Kedveli az állatokat is, így velük kapcsolatos munkák is kedvére valók lehetnek.

BAK (dec. 22.- jan. 20.)

Fontos számára a stabilitás, hagyománytisztelet és a tekintély, így remek köztisztviselő, kormányzati ember vagy igazgató lehet belőle. Mivel kötődik a földhöz, ezért az ezzel kapcsolatos szakmák is megfelelnek neki: mezőgazdaság vagy bányászat, építészet , de szorosan kapcsolódik a csonthoz is, így csontkovácsként vagy fogorvosként is megállja a helyét.

VÍZÖNTŐ (jan. 21.- febr. 18.)

Ő az,aki abszolút a jövőben él, s lételeme az emberiségen való segítés: így kiváló feltaláló, újító, csillagász, kutató vagy  épp asztronauta válhat belőle, de foglalkoztathatják a lélektani dolgok vagy az okkultizmus is.  A vízöntőt szenvedélyesen érdekli minden,ami a géphez, szerkezetekkel kapcsolatos, (gépész, mérnök), de illik hozzá minden olyan foglalkozás is,amely lehetővé teszi individualizmusának kibontakozását,környezetétől való elkülönülését

HALAK (febr. 19.- márc. 20.)

A személyére leginkább a művész szerep szabott: táncos, zenész, festőművész, költő válhat belőle.. Hajlamos a  függőségekre, de ezt pozitív irányban is kihasználhatja, például szenvedélybetegeken való segítés formájában. Életében fontos szerepet tölt be az ezotéria, a misztikus dolgok: ezért a papi hivatás, a misszionáriusi tevékenység formák is közel állnak hozzá. Célszerű olyan szakmát választania ahol empátiás készségét és kiváló intuícióit kamatoztathatja, és emberekkel foglalkozhat: tanár, orvos, ápoló.

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Együnk kevesebb csomagolást!

Élelmiszerekkel kapcsolatba kerülő anyagokból majd fél kilogrammot eszünk – és most nem a…

Berobbant a tél, de a java csak most jön!

December első napjain megérkezett az igazi tél, havazással, és fagyokkal. A folytatásban ugyan jelentős csapadék…
1 / 1 507

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 148

HÍREK

1 / 1 161

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!