Facebook hozzászólás

Hidegfronttal és lehűléssel indít a március

Kifejezetten enyhe idővel zárult a február. A meteorológiai tavasz első napján viszont hidegfront érkezik, és okoz hirtelen lehűlést, ez pedig alaposan megterheli szervezetünket!

− A március elsején érkező hidegfront helyenként több, mint 10 fokos lehűlést okoz, és csapadék is társul a hűvös idő mellé. A hirtelen lehűlés, és a változékonyra forduló idő alaposan próbára teszi az időjárás-érzékenyek szervezetét – tájékoztat Pintér Ferenc a Meteo Klinika igazgatója.

Barka, Kép: pixabay
Kép: pixabay

A panaszok az egyéni érzékenység szerint jelentkeznek, de ilyen és ehhez hasonló helyzetben a legtöbben fokozódó görcsökre, vérnyomás-ingadozásra és erős fejfájásra panaszkodnak. Sokan hívnak bennünket, akik alvászavarral küzdenek, fáradtak, ingerültek, emésztési panaszoktól szenvednek. Ebben az időjárás helyzetben több, egymástól független tünetet is megtapasztalhatnak a páciensek, sőt intenzív panaszokra is fel kell készülni. Ezek tipikusan időjárás eredetű panaszok, melyek kivizsgálás után ma már eredményesen kezelhetők, magyarázza a meteogyógyász. A helyzet egyetlen pozitívuma, hogy az elmúlt napok növekvő porkoncentrációja után kitisztul a levegő.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Dúl a szerelem a szállodákban

Minden harmadik szerelmespár elutazik Valentin-nap alkalmából. Az ismert internetes szállásfoglalással foglalkozó cég felmérése szerint az ünnepről a férfi elsőre az ajándék beszerzésére és a szexre…
1 / 210

Receptek

CSALÁD

Esküvői etikett: mit illik és mit nem vendégként?

Esküvőre vagy hivatalos, de nem tudod, hogyan készülj fel a nagy eseményre? Már attól álmatlanul forgolódsz, ha eszedbe jut a nyári esküvőszezon, hogy mit is adj nászajándékba az…
1 / 138

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!