Facebook hozzászólás

Hidegfronttal és lehűléssel indít a március

Kifejezetten enyhe idővel zárult a február. A meteorológiai tavasz első napján viszont hidegfront érkezik, és okoz hirtelen lehűlést, ez pedig alaposan megterheli szervezetünket!

− A március elsején érkező hidegfront helyenként több, mint 10 fokos lehűlést okoz, és csapadék is társul a hűvös idő mellé. A hirtelen lehűlés, és a változékonyra forduló idő alaposan próbára teszi az időjárás-érzékenyek szervezetét – tájékoztat Pintér Ferenc a Meteo Klinika igazgatója.

Barka, Kép: pixabay
Kép: pixabay

A panaszok az egyéni érzékenység szerint jelentkeznek, de ilyen és ehhez hasonló helyzetben a legtöbben fokozódó görcsökre, vérnyomás-ingadozásra és erős fejfájásra panaszkodnak. Sokan hívnak bennünket, akik alvászavarral küzdenek, fáradtak, ingerültek, emésztési panaszoktól szenvednek. Ebben az időjárás helyzetben több, egymástól független tünetet is megtapasztalhatnak a páciensek, sőt intenzív panaszokra is fel kell készülni. Ezek tipikusan időjárás eredetű panaszok, melyek kivizsgálás után ma már eredményesen kezelhetők, magyarázza a meteogyógyász. A helyzet egyetlen pozitívuma, hogy az elmúlt napok növekvő porkoncentrációja után kitisztul a levegő.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

OTTHON

Földön járó kertápoló

Aktív kikapcsolódással is teljes lehet ez a négynapos ünnep. Nem mindenki szeret i csak strandolással tölteni…

Így tolja a Besenyei

Az ilyenkor jellemző száraz, vagy éppen viharokkal tarkított szélsőséges időjárás könnyen tönkreteheti a kertet,…
1 / 346

CSALÁD

Pénz van? Nyugi van? Hol írjam alá?…

Továbbra is a tisztességes fizetés a legfontosabb egy mai magyar munkavállalónak. Egy friss kutatásból azonban az is kiderült, hogy nőttek az igények. A tudatos munkavállalók…
1 / 138

HÍREK

1 / 1 140

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!