>
Facebook hozzászólás

Hidegfronttal és lehűléssel indít a március

Kifejezetten enyhe idővel zárult a február. A meteorológiai tavasz első napján viszont hidegfront érkezik, és okoz hirtelen lehűlést, ez pedig alaposan megterheli szervezetünket!

− A március elsején érkező hidegfront helyenként több, mint 10 fokos lehűlést okoz, és csapadék is társul a hűvös idő mellé. A hirtelen lehűlés, és a változékonyra forduló idő alaposan próbára teszi az időjárás-érzékenyek szervezetét – tájékoztat Pintér Ferenc a Meteo Klinika igazgatója.

Barka, Kép: pixabay
Kép: pixabay

A panaszok az egyéni érzékenység szerint jelentkeznek, de ilyen és ehhez hasonló helyzetben a legtöbben fokozódó görcsökre, vérnyomás-ingadozásra és erős fejfájásra panaszkodnak. Sokan hívnak bennünket, akik alvászavarral küzdenek, fáradtak, ingerültek, emésztési panaszoktól szenvednek. Ebben az időjárás helyzetben több, egymástól független tünetet is megtapasztalhatnak a páciensek, sőt intenzív panaszokra is fel kell készülni. Ezek tipikusan időjárás eredetű panaszok, melyek kivizsgálás után ma már eredményesen kezelhetők, magyarázza a meteogyógyász. A helyzet egyetlen pozitívuma, hogy az elmúlt napok növekvő porkoncentrációja után kitisztul a levegő.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Élet fiatalkori demenciával

Az 53 éves Carolnál három évvel ezelőtt állapították meg a fiatalkori demenciát. Tizenöt éve él férjével, Malcolmmal boldog házasságban. Megmutatjuk, hogyan, mert nem ők az egyedüliek, akik ilyen…
1 / 212

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 148

HÍREK

1 / 1 161

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!