Facebook hozzászólás

Hoppá! Itt az uberdoki!

Már működik a MediCall. Csak le kell tölteni egy applikációt az okostelefonodra, és a nap 24 órájában bármikor hívhatsz orvost vagy gyerekorvost! Ha kell, szakorvossal is konzultálhatsz anélkül, hogy előtte kivárnád a sorodat a háziorvosi rendelőben egy beutalóért.  

Rendel az überdoki, Kép: MediCall
Rendel az überdoki, Kép: MediCall

Átalgosan 87 percet töltünk egy orvosi rendelő várótermében, majd mindössze 5 perc áll a doktorunk rendelkezésére, hogy megvizsgáljon, receptet írjon esetelg beutalókat írjon a szakrendelőkbe. Mindezt úgy, hogy átlagosan 1516 páciens jut egy házi- vagy gyerekorvosra – derül ki a KSH adataiból. Az új egészségügyi szolgáltatás, a MediCall ezen változtatott.

Le kell tölteni az ingyenes alkalmazást az Apple Store vagy a Google Play áruházakból, és többé nem kell az orvosi rendelőben várakozni. Gombnyomásra cím alapján a MediCall orovoskat ajánl, ki kell választni a legszimpatikusbbat, be kell jelölni, hogy hány betegnek van szüksége ellátásra. Az orovos rövi időn belül felhív, hogy időpontot egyeztessen. Elképzelhető, hogy csak egy konzultációra, egy szakorvosi tanácsadásra van szükséged. A rendszer erre is lehetőséget ad!

Ez azt jelenti, hogy gyakorlatilag 1 perc alatt letöltheted az applikációt, 5 percen belül beszélheszt egy neked megfelelő orvossal, és ígéretük szerint 15 perc alatt a lakásodon vizitel az uberdoki.

Interneten nyomozunk orovosok után
A megkérdezett magánorvosok 90%-a a magán egészségügyi szektor fejlődéséről és kiélezett piaci versengésről számolt be, amelyben egyre nagyobb szerepe van az online jelenlétnek, illetve a marketingmunkának – derül ki a Praxis Akadémia legfrissebb kutatásából. A legtöbb információt az internetről szerezzük betegségekről, szakorvosokról, és weblapok, illetve ajánlások alapján döntjük el, végül kit keresünk fel egészségügyi panaszainkkal.
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Nincs mese, majd csak éjszaka veszünk levegőt!

A hét közepén érkezett hidegfront hatására felfrissült az idő, azonban a 30 fok alatti délutánok csak átmenetileg…

Gyógynövényes gyógyerő

Hová is induljunk? A hegyekbe, a tengerpartra? A Balatonra, vagy valami egzotikus országba? És mit vigyünk…
1 / 1 492

PÁRKAPCSOLAT

Ennyi volt! Lejárt a néma leventék ideje

Már senki sem kérdőjelezheti meg a férfi és a női agy működésének eltérését, mégis a párkapcsolati kommunikáció, az érzelmek közvetítése sokaknak okoz otthon gondot. Érdemes a különbségekre építve…
1 / 211

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 144

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!