Facebook hozzászólás

Hoppá! Itt az uberdoki!

Már működik a MediCall. Csak le kell tölteni egy applikációt az okostelefonodra, és a nap 24 órájában bármikor hívhatsz orvost vagy gyerekorvost! Ha kell, szakorvossal is konzultálhatsz anélkül, hogy előtte kivárnád a sorodat a háziorvosi rendelőben egy beutalóért.  

Rendel az überdoki, Kép: MediCall
Rendel az überdoki, Kép: MediCall

Átalgosan 87 percet töltünk egy orvosi rendelő várótermében, majd mindössze 5 perc áll a doktorunk rendelkezésére, hogy megvizsgáljon, receptet írjon esetelg beutalókat írjon a szakrendelőkbe. Mindezt úgy, hogy átlagosan 1516 páciens jut egy házi- vagy gyerekorvosra – derül ki a KSH adataiból. Az új egészségügyi szolgáltatás, a MediCall ezen változtatott.

Le kell tölteni az ingyenes alkalmazást az Apple Store vagy a Google Play áruházakból, és többé nem kell az orvosi rendelőben várakozni. Gombnyomásra cím alapján a MediCall orovoskat ajánl, ki kell választni a legszimpatikusbbat, be kell jelölni, hogy hány betegnek van szüksége ellátásra. Az orovos rövi időn belül felhív, hogy időpontot egyeztessen. Elképzelhető, hogy csak egy konzultációra, egy szakorvosi tanácsadásra van szükséged. A rendszer erre is lehetőséget ad!

Ez azt jelenti, hogy gyakorlatilag 1 perc alatt letöltheted az applikációt, 5 percen belül beszélheszt egy neked megfelelő orvossal, és ígéretük szerint 15 perc alatt a lakásodon vizitel az uberdoki.

Interneten nyomozunk orovosok után
A megkérdezett magánorvosok 90%-a a magán egészségügyi szektor fejlődéséről és kiélezett piaci versengésről számolt be, amelyben egyre nagyobb szerepe van az online jelenlétnek, illetve a marketingmunkának – derül ki a Praxis Akadémia legfrissebb kutatásából. A legtöbb információt az internetről szerezzük betegségekről, szakorvosokról, és weblapok, illetve ajánlások alapján döntjük el, végül kit keresünk fel egészségügyi panaszainkkal.
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Megszenvedjük a reggeli ködöket!

Egész héten frontmentes marad az idő, azonban ilyenkor ősszel már egyre gyakoribbak, és egyre makacsabbak is a…

Remek a bridzs az Alzheimer-kór ellen

Világszerte az egyik legnépszerűbb kártyajáték a bridzs – számtalan klub létezik, ahol a játékosok kellemesen…
1 / 1 500

PÁRKAPCSOLAT

Pornó vagy szakértő?

Mindenki tanítja, senki sem csinálja - általában ebben a helyzetben találjuk magunkat, ha egy téma kapcsán tanácsra van szükségünk. Ha azonban a szexről van szó, megváltozik a felállás: mindenki…
1 / 211

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 146

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!