Facebook hozzászólás

Hoppá! Itt az uberdoki!

Már működik a MediCall. Csak le kell tölteni egy applikációt az okostelefonodra, és a nap 24 órájában bármikor hívhatsz orvost vagy gyerekorvost! Ha kell, szakorvossal is konzultálhatsz anélkül, hogy előtte kivárnád a sorodat a háziorvosi rendelőben egy beutalóért.  

Rendel az überdoki, Kép: MediCall
Rendel az überdoki, Kép: MediCall

Átalgosan 87 percet töltünk egy orvosi rendelő várótermében, majd mindössze 5 perc áll a doktorunk rendelkezésére, hogy megvizsgáljon, receptet írjon esetelg beutalókat írjon a szakrendelőkbe. Mindezt úgy, hogy átlagosan 1516 páciens jut egy házi- vagy gyerekorvosra – derül ki a KSH adataiból. Az új egészségügyi szolgáltatás, a MediCall ezen változtatott.

Le kell tölteni az ingyenes alkalmazást az Apple Store vagy a Google Play áruházakból, és többé nem kell az orvosi rendelőben várakozni. Gombnyomásra cím alapján a MediCall orovoskat ajánl, ki kell választni a legszimpatikusbbat, be kell jelölni, hogy hány betegnek van szüksége ellátásra. Az orovos rövi időn belül felhív, hogy időpontot egyeztessen. Elképzelhető, hogy csak egy konzultációra, egy szakorvosi tanácsadásra van szükséged. A rendszer erre is lehetőséget ad!

Ez azt jelenti, hogy gyakorlatilag 1 perc alatt letöltheted az applikációt, 5 percen belül beszélheszt egy neked megfelelő orvossal, és ígéretük szerint 15 perc alatt a lakásodon vizitel az uberdoki.

Interneten nyomozunk orovosok után
A megkérdezett magánorvosok 90%-a a magán egészségügyi szektor fejlődéséről és kiélezett piaci versengésről számolt be, amelyben egyre nagyobb szerepe van az online jelenlétnek, illetve a marketingmunkának – derül ki a Praxis Akadémia legfrissebb kutatásából. A legtöbb információt az internetről szerezzük betegségekről, szakorvosokról, és weblapok, illetve ajánlások alapján döntjük el, végül kit keresünk fel egészségügyi panaszainkkal.
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Ennyi volt! Lejárt a néma leventék ideje

Már senki sem kérdőjelezheti meg a férfi és a női agy működésének eltérését, mégis a párkapcsolati kommunikáció, az érzelmek közvetítése sokaknak okoz otthon gondot. Érdemes a különbségekre építve…
1 / 211

OTTHON

Földön járó kertápoló

Aktív kikapcsolódással is teljes lehet ez a négynapos ünnep. Nem mindenki szeret i csak strandolással tölteni…

Így tolja a Besenyei

Az ilyenkor jellemző száraz, vagy éppen viharokkal tarkított szélsőséges időjárás könnyen tönkreteheti a kertet,…
1 / 347

HÍREK

1 / 1 140

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!