Notice: Undefined index: action in /home/eletforma/public_html/wp-content/themes/publisher-child/views/general/post/style-10.php on line 13
Facebook hozzászólás

Hullámvasútra ült az időjárás!

A hétfői erős hidegfront mögött viharos széllel jelentősen hűvösebb levegő áramlott térségünkbe. A délutáni hőmérsékletekben mintegy 10 fokos lehűlést tapasztalhatunk, reggelente pedig az ország egy részére visszatérnek a fagyok is! Mindehhez tartósan erős szél társul, csak éppen az iránya változik napról napra, a hétvégére pedig ismét melegedés jön.

A hidegfront mögött az arra érzékenyeknél napokig jelentkezhetnek a fronthoz köthető tünetek, a drasztikus változás pedig még az egészségeseknél is okozhat erőteljes panaszokat. Szerdán délután ráadásul kettős front is érkezik, ami fokozza a terhelést – szinte egy napunk sincs kipihenni a markáns hatásokat. A tartós terhelés hatására fokozatosan gyengül az immunrendszerünk is.

Szél, fenyő, Kép: pixabay
Kép: pixabay

− A következő napok rendkívüli változékonysága leginkább a szívbetegek és a keringési rendszer problémáival küzdők számára jelent igénybevételt, de a rosszullét másoknál is általános lehet. A fejfájás a szeles időben szintén igen gyakori, elsősorban ezekkel a tünetekkel keresnek fel minket ezekben a napokban. Komoly tünetek jelentkezése esetén javasolt egy meteogyógyászati kivizsgálás és a panasz mielőbbi kezelése, mert az időjárás-érzékenység a legtöbb esetben romló tendenciába fordulhat át − tájékoztat Pintér Ferenc, a Meteo Klinika igazgatója.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Gyors igenek és nemek

Nem a tükröt kell leszerelni a falról, hanem saját magadba kell nézned! Mit gondolsz, hogy fogsz kinézni a…

Nem Sándor és nem József, hanem Benedek hozza meg a meleget!

Hidegfront indította a hetet, mögötte a 22, 24 fokos hétvégét követően 15 fokot hűlt a levegő! Most még felhősebb…
1 / 1 474

Receptek

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 142

Notice: Undefined index: action in /home/eletforma/public_html/wp-content/themes/publisher-child/views/general/post/style-10.php on line 532

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!