Facebook hozzászólás

METEO KLINIKA

Hurrá! Jön a vénasszonyok nyara!

Többfelé esett az eső a csütörtökön átvonult hidegfrontból, a front és a felhőzet pedig a melegedést is meggátolta. Péntektől azonban délire fordul az áramlás, és megerősödő széllel egyre melegebb levegő érkezik a Kárpát-medencébe. A hétvégén szinte mindenhol 20, 25 fokos maximumokat mérhetünk, esni sem fog, beköszönt tehát a vénasszonyok nyara – tájékoztat Pintér Ferenc, a Meteo Klinika igazgatója.

A frontmentes időben alapvetően sok napsütésre számíthatunk, azonban októberben már nem ritkák a reggeli ködfoltok. A hűvös, nyirkos hajnalokon a kopásos eredetű ízületi bántalmak felerősödésére lehet számítani, amik most szerencsére most napközben még mérséklődnek. A jó idő a legtöbbünknek kellemes, azonban vannak olyanok is, akik nehezen viselik az ilyenkor szokásosnál jóval magasabb hőmérsékleteket. A gyulladásos panaszok felerősödnek, és fáradékonyak is lehetünk, emiatt a teljesítőképesség is romlani szokott.

Vénasszonyok nyara, őszi erdő, alshnitt, Kép: pixabay
Kép: pixabay

Ez a fáradtság a mindennapi tevékenységekben is hátráltathat, és sokszor még fejfájás is társul hozzá. A bejelentkezők összetett tünetekre szoktak panaszkodni, amik azért a legtöbb esetben külön-külön is összefüggést mutathatnak az időjárási hatásokkal. A megoldás már létezik ezekre a problémákra. Ilyen tünetek esetén érdemes bejelentkezni egy meteogyógyászati kivizsgálásra, ugyanis ezek a panaszok a kivizsgálás után a legtöbb esetben eredményesen kezelhetők – magyarázza a meteogyógyász.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

OTTHON

Több tízmillió haramia élhet a lakásodban

Magyarországon több mint 2 millió ember szenved allergiás megbetegedésben, amelyek közül a poratka által okozott…

Ne a pénztárcád, a kreativitásod legyen menő!

Egy egész évnyi hajtás kellett ahhoz, hogy rájöjjünk, semmire sincs szükségünk, csupán tartalmas együttlétre…
1 / 349

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 147

HÍREK

1 / 1 157

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!