Facebook hozzászólás

PROGRAMAJÁNLÓ

Ide nekem a zöldségeket!

Fontolgatod, hogy átállj a nyers étrendre, de nem tudod, hogy kezdj bele? Fontos számodra a környezetvédelem? Érdekel, hogy mi fán teremnek a vegán kozmetikumok? Szeretnéd tudni, hogy mik a legújabb orvosi ismeretek a növényi alapú táplálkozásról? Tudtad, hogy az SM-betegség tünetein is javíthat a húsmentes étrend? Már húsmentesen élsz, és néhány új receptre vágysz? Akkor menj el a hétvégén a budapesti Vegetáriánus Fesztiválra, a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központba.

Vegafesztivál, Kép: sajtóanyag
Kép: sajtóanyag

A Beszélő egyetemes egység című könyv bemutatójával és filmvetítéssel kezdődik a fesztivál szombat reggel 9-kor. Délben Fleck Gábor – aki a szociológus pályát elhagyva lett vegán szakács – megtanítja az érdeklődőket egy Japánban nagyon elterjedt szendvics, az onigirazu elkészítését, majd Sebestyén Szilvia ad ötleteket, hogyan lehet táplálékallergiával teljes értékű életet élni.

Zöldbab vegán Alfredo szószban szarvacska tésztával

Zöldbab-vegán-szószban-Kép: bulkshop
Kép: bulkshop

Az Alfredo szószos tészta egy olyan étel, amelyet, ha Olaszországban járunk, szinte biztosan megkóstolunk, akkor is, ha kevés a pénzünk, spórolnunk kell, akkor is, ha dúskálunk a pénzben. Szinte mindenki szereti.

Vasárnap 10-kor Ambrus Orsolya arról beszél, hogy mi fán teremnek a vegán kozmetikumok? – divat vagy megoldás? 14 órakor Vegán Dorcy  mutat vegán praktikákat: rohanó világunkban hogyan főzzünk gyorsan és egyszerűen egészségeset. És ez csak pár példa a gazdag programból, de lesznek még koncertek, csoportos jóga, relaxációs foglalkozások, a gyerekeknek pedig külön játékszoba.

A Fesztivál célja, hogy eloszlassa a vegetáriánus étkezéssel kapcsolatos tévhiteket, illetve, hogy rávilágítson arra, hogyan élhetünk egészségesen sok zöldséggel  és gyümölccsel.

A rendezvény ingyenes, A részletekről itt olvashatsz!

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Pornó vagy szakértő?

Mindenki tanítja, senki sem csinálja - általában ebben a helyzetben találjuk magunkat, ha egy téma kapcsán tanácsra van szükségünk. Ha azonban a szexről van szó, megváltozik a felállás: mindenki…
1 / 211

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 146

HÍREK

1 / 1 153

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!