Facebook hozzászólás

METEO KLINIKA

Kapj a fejedhez: drasztikus front, drasztikus terhelés

A hét eleji markáns hidegfront országos szinten 10, 15 fokos lehűlést hoz, ráadásul a változás egyik napról a másikra, nagy hirtelenséggel történik meg! A szél is megélénkül, és csapadék is érkezik, reggelente pedig sokfelé visszatérnek a fagyok. A lehűlés nagyon erős lesz, országszerte az átlag alá csökken a hőmérséklet – tájékoztat Pintér Ferenc, a Meteo Klinika igazgatója.

Az erős hidegfront kedd estére vonul át a Kárpát-medence fölött. Nyomában sokan tapasztalhatnak erős fejfájást, valamint keringési panaszokat és vérnyomás-ingadozást is. A szívbetegek különösen veszélyeztetettek, fokozódik az infarktusveszély! A drasztikus változás mindenkit megvisel, most még az egészséges szervezettel rendelkezőknek is lehetnek az időjárás-változáshoz köthető tüneteik. A terhelés ráadásul tartósnak ígérkezik, egész héten nem lesz részünk pihentető időben.

Hajnai őszi köd, Kép: pixabay
Kép: pixabay

Az említett vérnyomáspanaszok tartós rosszullétet okozhatnak, és éjszaka is felléphetnek. Emellett a fejfájás is sok problémát okozhat, akár a munkavégző-képességünket is nagy mértékben ronthatja.

− A romló életminőséggel összefüggésben a stressz is egyre gyakoribb lehet, ennek következtében pedig még inkább kimerülhet a szervezetünk. Az érintetteknek érdemes bejelentkezni a meteogyógyászhoz, hiszen az imént említett panaszok egy meteogyógyászati kivizsgálás után a legtöbb esetben eredményesen kezelhetők – magyarázza a meteogyógyász.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

A százéves fodrász története

A 102 éves Shitsui Hakoishi nyolcvanöt éve dolgozik fodrászként, és egyelőre nem tervezi, hogy nyugdíjba menne. A japán Idősek napja ünnepe alkalmából a kameráknak mesélte el élettörténetét.
1 / 211

Receptek

OTTHON

Több tízmillió haramia élhet a lakásodban

Magyarországon több mint 2 millió ember szenved allergiás megbetegedésben, amelyek közül a poratka által okozott…

Ne a pénztárcád, a kreativitásod legyen menő!

Egy egész évnyi hajtás kellett ahhoz, hogy rájöjjünk, semmire sincs szükségünk, csupán tartalmas együttlétre…
1 / 349

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!