Facebook hozzászólás

“Karácsony a családban” rajzpályázat nyertesei

Idén először hirdette meg az MKB Bank Rt. és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat “Karácsony a családban” címmel közös országos rajzpályázatát 7-14 éves általános iskolai tanulók részére.

A pályázat beadási határidejéig – 2005. október 7-ig – 18 iskolából – 10 budapesti és 8 vidéki helyszínről – több száz rajz érkezett, melyeket október 21-én 5 fős zsűri bírált el.

A zsűri elnöke Orosz István, grafikusművész volt.

A zsűri döntése alapján az I. helyezett Antal Dominik, a budapesti Baross Gábor Általános Iskola 8 éves tanulója lett “Három királyok” című rajzával, aki az MKB Bank jóvoltából 150 000 Ft fődíjat kap, illetve a munkája a Bank 2005-ben kibocsátandó karácsonyi képeslapjaira is rákerül.

A II. helyezett Herczeg Erik, az egri Mlinkó István Hallássérültek Iskolájának 12 éves tanulója lett,  “Állatok karácsonya” című munkájával, aki 100 000 Ft díjat kap, míg a III. helyezett Pintér Gábor, a kiskunhalasi Fazekas Gábor utcai Általános Iskola 10 éves diákja 50 000 Ft jutalomban részesül.

A pályázati kiírás értelmében a második illetve a harmadik helyezett pályázati munkái beltéri plakát formájában az MKB Bank különböző fiókjaiban kihelyezésre kerül.

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat jóvoltából a 4-10. helyezett 10.000 Ft-os pénzjutalomban részesül. Illetve egyéb tárgyi jutalmat is kapnak.

A díjak ünnepélyes átadására 2005. december 1-jén került sor az MKB Bank Rt. Székházában.

A 10 díjazott névsora a Gyermekmentő Szolgálat és az MKB Bank honlapján is olvasható, (www.ngysz.hu, www.mkb.hu), illetve a nyertes munkákat a Bank honlapján lehet megtekinteni.

Ezúton szeretnénk gratulálni a nyerteseknek!

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

Receptek

CSALÁD

Agresszívvá válhat-e a gyerekem, ha megtanulja megvédeni magát?

Üt, csíp, rúg, harap, sikít, kiabál - ki ne találkozott volna már olyan gyermekkel, akiből szabályosan előtör az agresszivitás a közösségben. Annak ellenére, hogy a…
1 / 136

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 140

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!