Facebook hozzászólás

Kassai Lajos : Lovasíjászat

A cím becsapós, mert gondolna az ember lánya: itt most a címben megadottról lesz szó- nos nem csak s aztán ahogy olvasod megismersz egy embert, aki megosztja veled a gondolatait, azt hogy hogyan vált hitévé a lovasíjászat:

” Mi európaiak állandóan nyüzsgünk, agyunk nem áll meg egy pillanatra sem. Vagy a múlt sérelmein rágódunk, vagy attól a pillanattól rettegünk, mit hoz számunkra a holnap. Elménk meg van terhelve idejétmúlt tradíciókkal és a modern élet feszültségeivel. Nem tudunk örülni a jelennek, pedig ez az egyedüli létező realitás. .”

A lovasíjászatban ( is)
” A hibák elkerülésének legjobb módszere a tudatosság, minden mozdulatunkat tudatosan hajtsuk végre, váljunk önmagunk szemlélőjévé .Hassunk a tudatalattira a tudatosság révén és az önkéntelenre a szándékosság révén. Foglalkozzunk azzal, ami elérhető számunkra, aztán bízzuk magunkat a természetre.”

“Számomra az íj lelki kapcsolat is. Általa kezemben egy kulcsot tartok, mely a spiritualitás kapuját nyitja meg, út a koncentráción át a meditációba, megtanultam irányítani gondolataimat és ez sokat segített az íjászat gyakorlásában. Aztán megtanultam íjazni és ez sokat segített abban, hogy irányítsam gondolataimat és jól használjam elmémet.”

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Ennyi volt! Lejárt a néma leventék ideje

Már senki sem kérdőjelezheti meg a férfi és a női agy működésének eltérését, mégis a párkapcsolati kommunikáció, az érzelmek közvetítése sokaknak okoz otthon gondot. Érdemes a különbségekre építve…
1 / 211

OTTHON

Földön járó kertápoló

Aktív kikapcsolódással is teljes lehet ez a négynapos ünnep. Nem mindenki szeret i csak strandolással tölteni…

Így tolja a Besenyei

Az ilyenkor jellemző száraz, vagy éppen viharokkal tarkított szélsőséges időjárás könnyen tönkreteheti a kertet,…
1 / 347

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!