>
Facebook hozzászólás

Kassai Lajos : Lovasíjászat

A cím becsapós, mert gondolna az ember lánya: itt most a címben megadottról lesz szó- nos nem csak s aztán ahogy olvasod megismersz egy embert, aki megosztja veled a gondolatait, azt hogy hogyan vált hitévé a lovasíjászat:

” Mi európaiak állandóan nyüzsgünk, agyunk nem áll meg egy pillanatra sem. Vagy a múlt sérelmein rágódunk, vagy attól a pillanattól rettegünk, mit hoz számunkra a holnap. Elménk meg van terhelve idejétmúlt tradíciókkal és a modern élet feszültségeivel. Nem tudunk örülni a jelennek, pedig ez az egyedüli létező realitás. .”

A lovasíjászatban ( is)
” A hibák elkerülésének legjobb módszere a tudatosság, minden mozdulatunkat tudatosan hajtsuk végre, váljunk önmagunk szemlélőjévé .Hassunk a tudatalattira a tudatosság révén és az önkéntelenre a szándékosság révén. Foglalkozzunk azzal, ami elérhető számunkra, aztán bízzuk magunkat a természetre.”

“Számomra az íj lelki kapcsolat is. Általa kezemben egy kulcsot tartok, mely a spiritualitás kapuját nyitja meg, út a koncentráción át a meditációba, megtanultam irányítani gondolataimat és ez sokat segített az íjászat gyakorlásában. Aztán megtanultam íjazni és ez sokat segített abban, hogy irányítsam gondolataimat és jól használjam elmémet.”

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

OTTHON

Hűtött kedélyek az ingatlanpiacon

Csökkenő kereslet és csökkenő tranzakciószámok hűtötték a kedélyeket a novemberi lakóingatlanpiacon. A két erősebb…

Lassuló piac, gyorsuló alku

Ahogy lassan, de biztosan csökken az áremelkedés, úgy egyre erősebb az alkudozás. Ez annak is köszönhető, hogy…
1 / 351

CSALÁD

Sümi, a kisfiú, aki múzsa lett

Kisgyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond… De valóban így van? Nem igazán. Minden bölcsis és ovis életében gyorsan eljönnek azok a pillanatok, amikor muszáj saját magának…
1 / 140

HÍREK

1 / 1 163

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!