Notice: Undefined index: action in /home/eletforma/public_html/wp-content/themes/publisher-child/views/general/post/style-10.php on line 13
Facebook hozzászólás

Kismama divat 2005/2006 telén

A felső ruhadarabok azok a részei az öltözködésnek, amivel kihangsúlyozhatjuk a hasunkat – és ezt ne mulasszuk el megtenni. Egy jól megtermett, gömbölyű has ugyanúgy szép része a nőnek, mint a nem terhes gyengébbik nem tagjainál a formás fenék, vagy a mell.

Ezért kismamáknak különösen előnyösek a közvetlenül a has felett végződő pulóverek, vagy azok a felsők, amik bár derékig, csípőig érnek, a mell alatt, azaz a has felett egy vékony pánttal megköthetőek, így emelve ki a gömbölyded pocakot.

Választhatunk vagy csípőig érő, a mell előtt összeköthető, vagy egészen rövid, a has felett végződő kardigánt. Ha felveszünk egy vastagabb pólót, akkor egy olyan vékony kardigán is jól mutathat, amit egyáltalán nem lehet összezipzárazni, vagy megkötni. Az egészen hosszú, szinte térdig érő, vékony kötött darab egészen elegáns alkalmakkor is felvehető. Az anyag átfedéses, oldalt megkötős kardigánok nemcsak szépek, de nagyon kényelmesek is.  

Aláöltözős pólónak válasszunk egészen hosszú, pántos trikót. Ha a top elasztikus anyagból készült, akkor felül úgyis tapadni fog, így nem kelt slampos benyomást. Egy selyemből készült, tágabb fazonú, de mellnél megköthető blúzra ez ugyanúgy igaz. A trikóknál az is jó stratégia, ha a mellünket valamilyen módon kiemeli a szabása. A lényeg, hogy ne egybe-tunika legyen, ami rendeltetésével ellentétben mindent eltakar, kivéve a hasat, s mivel a vékonyabb, nőies idomokat elrejti, nincs viszonyítási alap, amihez képest a has egy “extrém”, szép formának számít a testen.

Kardigánból tehát keressük a kötöttet, pólóból az elasztikust, ingből pedig a selymet. Ami az alsó ruházatot illeti, ne ódzkodjunk a szoknyától! Válasszunk nyugodtan lábszár középig érő, több ugyanolyan anyag sávból összevarrt darabot, ami egy térdig érő, lapos talpú csizmával kimondottan vagány. Nadrágból keressük az elasztikus anyagból készült darabokat, vagy azokat, amik csípőnél meg vannak toldva egy szintén elasztikus sávval, ami felhúzható a hasra.      

Ami a színeket illeti, a fekete jó stratégiai lépés lehet, mivel vékonyít, de a királykék ötvözése lilával, vagy a barna és bézs különböző árnyalati egy “kompozíción belül, az almazöld vagy a bordó ugyanúgy nagyon csinos megjelenést eredményeznek, sőt még jobban magunkra és hasunkra vonhatjuk velük a figyelmet.

Néhány budapesti kismamabolt címe megtalálható a http://www.inetcom.hu/andrea/babasmamas/mamaboltok.html internetes oldalon.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Így add bele a szíved!

Bár a piros szín és a szív évszázadok, ha nem évezredek óta, a szerelem jelképe, párunk egy doboz szív alakú bonbon láttán bizony elgondolkodhat: hol marad mindebből a gesztus és a kreativitás? Vannak…
1 / 210

Receptek

CSALÁD

Agresszívvá válhat-e a gyerekem, ha megtanulja megvédeni magát?

Üt, csíp, rúg, harap, sikít, kiabál - ki ne találkozott volna már olyan gyermekkel, akiből szabályosan előtör az agresszivitás a közösségben. Annak ellenére, hogy a…
1 / 136

Notice: Undefined index: action in /home/eletforma/public_html/wp-content/themes/publisher-child/views/general/post/style-10.php on line 532

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!