Facebook hozzászólás

BABASZOBA

Kulcsár Edina: Medox minden napra tartogat valami meglepetést

Igazi 21. századi anyukaként éli mindennapjait Kulcsár Edina. A csinos modell és műsorvezető bár lazított kicsit a tempón, de nem szorítja új életét a lakás falai közé. Medox mindenhova elkíséri, legyen az fotózás vagy üzleti megbeszélés, így az anya-fia párosnak Csutival hármasban még édesebb az esti pihenés.

Medox nagyon nyitott és barátkozós, a kezdetektől viszem magammal mindenfelé – avat be a mindennapjaikba Kulcsár Edina.

– Sokan felajánlják, hogy szívesen vigyáznak rá, amíg intézem a dolgaimat, de én azt vallom, hogy neki mellettem a helye. A nagykönyvben pedig nincs megírva, hogy egy babának a nap 24 órájában otthon kell lenni. Medox hihetetlen jó fej, kiegyensúlyozott, ha más kezébe adom, nincs ordítás, mosolyog mindenkire. Nyilván elfogult vagyok, de nagyon elégedett is, minden szülőnek ilyen kisbabát kívánok. –

Kulcsar Edináék rutinvizsgálaton, Kép: Czeizel Kardiológia
Kulcsar Edináék rutinvizsgálaton, Kép: Czeizel Kardiológia

A csinos modell és műsorvezető szerint Medox egy rutinvizsgálaton is érdeklődve nézelődött a rendelőben. Óriási szemekkel vizsgálta az orvost, nagyon lekötötte, ahogy az ultrahang csikizte a mellkasát, néha el-elmosolyodott. Az orvosi vizsgálatok egyébként a mindennapjaik részei, és most is minden rendben volt.

A napokat kettesben, vagy Edina édesanyjával hármasban töltik, este viszont már Medox apukája is csatlakozik a kis csapathoz.

Kulcsár Edina és Medox, Kép: Czeizel Kardiológia
Kulcsár Edina és Medox, Kép: Czeizel Kardiológia

– Csuti leginkább a fürdetésekből veszi ki a részét, igyekszik már hét körül hazaérni, hogy ne maradjon le semmiről. Korán kelők lettünk, így, ha Medox hajnalban virgonckodik, akkor munka előtt még össze tudnak bújni picit. –

Az persze sejthető, hogy Edináéknál sem fenékig tejfel a baba gondozása.

Kulcsár Edina nem lesz paramami

Kulcsár Edina magzati ultrahangon, Kép: Czeizel Intézet
Kulcsár Edina így várta Medoxot, Kép: Czeizel Intézet

Kulcsár Edina sugárzik a boldogságtól! Ősszel érkezik a kicsi Medox, addig is a csinos kismama programja szinte percről percre be van táblázva. Ezt azonban cseppet sem bánja, lételeme a pörgés, az pedig külön nyugalommal tölti el, hogy édesanyja napközben sokat van vele, de az estéket Csutival meghitten, kettesben tölti, ilyenkor készülődnek Medox érkezésére.

– Az éjszakák vegyesek, az első hónapban szinte holdkóros voltam. Azóta már sokkal kiegyensúlyozottabb az alvás is, a kisfiam egyszer-kétszer kel csak fel. Persze a front rá sincs jó hatással, olyankor kicsit keményebbek az éjszakai órák. Az biztos, hogy front idején több kávét iszom. Nagyon boldog vagyok, hogy végre itt a tavasz, hatalmasakat sétálunk együtt! Medox szinte minden napra tartogat valami meglepetést, mindig felfedezek benne valami újat. Nagyszerű, hogy minden pillanatban vele lehetek – neveti el magát Edina.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

A százéves fodrász története

A 102 éves Shitsui Hakoishi nyolcvanöt éve dolgozik fodrászként, és egyelőre nem tervezi, hogy nyugdíjba menne. A japán Idősek napja ünnepe alkalmából a kameráknak mesélte el élettörténetét.
1 / 211

Receptek

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 148

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!