Facebook hozzászólás

ERŐS SZÉL VISZI EL A NYÁRIAS NAPOKAT

Már a sarkunkban a front

Nagyot zuhan a hőmérséklet a következő napokban. Erős széllel egy front közeledik a Kárpát-medencéhez. Ma még 16 és 23 fok között mérhetjük a legmagasabb hőmérsékletet, de szombaton északnyugaton csak 9 fokot mutatnak majd a hőmérők.

Nyugat felől pénteken erősen megnövekszik a felhőzet. Nyugat, északnyugat felől egyre több helyen szakad le az ég. A délnyugati szelet erős, néhol viharos széllökések kísérik, de estére némileg lecsendesül. Szombaton Szeged-Békéscsaba környékén még 20, de a Kisalföldön már csak 9 fokot mutatnak a hőmérők. Vasárnap is folytatódik az esős, szeles idő, a csúcshőmérséklet mindössze 12 fok körül mozog majd.

Napfelkelte Balatonfüreden, Kép: László Márta
Napfelkelte Balatonfüreden, Kép: László Márta

Ez az idő bizony komoly csapás a hidegfrontra érzékenyeknek. Sokan fejfájásra panaszkodnak majd. A migrénesek különösen szenvednek majd. Ilyenkor felerősödhetnek a különböző görcsök. Kismamáknál korábban indulhat meg a szülés. Felerősödhetnek a felső légúti hurutos tünetek, nem ritkák az asztmatikus rohamok sem.

Hess, álmatlanság! Segít a füvesember!

Szabó Gyuri bácsi a levendulásban, Kép: gyorgytea.hu
Szabó Gyuri bácsi a levendulásban, Kép: gyorgytea.hu

Ma már szinte népbetegség az alvászavar. Gyuri bácsi szerint a gyógynövények mellett a kevesebb idegeskedés és a kütyük kikapcsolása segíthet a legtöbbet. Nézzük, milyen teákat ajánl a bükki füvesember a rossz alvóknak.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Erős hidegfront érkezik – fokozódnak a szívpanaszok!

Erős hidegfront érkezik észak felől: a nyár véget ér, és gyenge fagy is kialakulhat. A markáns változások fokozott…

Szédület, mik vannak!

Szédülni lehet az éhségtől, a szerelemtől és a körhintától, de ha tartósan fennáll a stabilitásérzet megváltozása,…
1 / 1 496

PÁRKAPCSOLAT

Vágy és élvezet „azon túl” is

Öregedés és menopauza. A masszív változás ideje, ami hatalmas kihatással van a szexuális életre és az életminőségre. De, a változó tested egyben nagyszerű lehetőséget is kínál a szexuális megújuláshoz…
1 / 211

Receptek

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!