>
Facebook hozzászólás

METEO KLINIKA

Még fagyoskodunk egyet a 22 fok előtt!

Igencsak lehűtötte a kedélyeket a múlt heti markáns hidegfront! Napközben is 10 fokban dideregtünk, kedden reggel pedig az országban többfelé -2, -3 fokos időben fagyoskodunk. A hideghullámnak azonban nemsokára vége szakad, de előtte még egy újabb hidegfront veti majd vissza a szerdára már igencsak elfogadható hőmérsékleteket. A hét második fele pedig erőteljes melegedést hoz – tájékoztat Pintér Ferenc, a Meteo Klinika igazgatója.

Hidegfrontokban tehát nincs hiány térségünkben, valóságos hullámvasútra ült az időjárás. Ráadásul a gyakran megerősödő szél is megterhelő, ilyenkor a fejfájáson kívül az ingerlékenység, nyugtalanság és az alvászavarok is gyakoriak. Az immunrendszerünk folyamatosan gyengül, az időjárás pedig kedvez a kórokozók terjedésének – nagyon fontos lenne tehát minden nap a megfelelő mennyiségű és minőségű alvás.

Kutya ül az őszi erdőben, Kép: pixabay
Kép: pixabay

− Az alvászavarok olyan gondokat okozhatnak, amiket nehéz kivédeni a mindennapokban. Erre már nagyon sokan rájöttek, és megfigyelhető, hogy egyre gyakrabban keresnek fel minket annak érdekében, hogy javuljon az alvásminőségük. Az érintetteknek szinte mindig jó hírrel tudunk szolgálni, ugyanis ezek a panaszok ma már egy kivizsgálás után a legtöbb esetben eredményesen kezelhetők – magyarázza a meteogyógyász.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Hogyan válassz diétát? – 5 tipp az orvostól

A legtöbben már tudjuk, hogy az egészséges életmódhoz milyen ételeket és italokat kell kerülnünk. Abban sokkal…

Sorra jönnek a frontok – megterhelő időszak!

Jelenleg hidegfront alakítja időjárásunkat, szerdán szünet, majd csütörtökön újabb front érkezik. Az ilyen mértékű…
1 / 1 508

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 149

HÍREK

1 / 1 163

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!