Notice: Undefined index: action in /home/eletforma/public_html/wp-content/themes/publisher-child/views/general/post/style-10.php on line 13
Facebook hozzászólás

Még pár napig velünk marad a tavasz

Lassan egy hete örülhetünk a korán jött tavasznak! Reggelente ugyan hűvös, fagyos az idő, de délutánonként már élvezhetjük a nap melengető sugarait. Ezzel együtt csapadékos napban is régen volt már részünk, habár a hajnali ködök idején átmenetileg nedvesebb a levegő.

Nagymaros, Kép: Flickr
Délután séta Nagymaroson, Kép: Flickr

− A meleg nem végleges, a hétvégére érkezik a lehűlés − tájékoztat Pintér Ferenc, a Meteo Klinika igazgatója.

Tartós anticiklon épült ki térségünkben, ami azt jelenti, hogy időjárási frontok most messze elkerülnek minket. A legtöbb panasz a hűvös reggeleken fellépő kopásos ízületi bántalmakban mutatkozik meg, illetve a délelőtti melegedés is viszonylag többeknél okoz tüneteket.

Ilyenkor sokan keresnek fel minket tartós migrénnel, illetve az elmúlt napokban kiugróan megugrott a vérnyomás-ingadozással és a keringési problémákkal küzdők száma is. A tünetek főleg a délelőtti órákban erősödnek fel, de a fokozottan érzékenyeknél akár estig is kitarthatnak.

− A rosszullétek akár a munkavégzést is hátráltathatják, és a közérzetet is tartósan ronthatják. Visszatérő, vagy intenzív tünetek esetén mindenképpen ajánlott részt venni egy meteogyógyászati kivizsgáláson, és minél előbb megkezdeni  a panaszok kezelését − figyelmeztet az igazgató.

 

 

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

Receptek

OTTHON

Ahol 15-25 millióért vehetünk házat

Habár tovább bővül a kereslet, és emelkednek az árak a Velencei-tónál, még mindig rendkívül versenyképes az…

4+1 tipp a tökéletes porszívóhoz

Csak akkor tudod meg, milyen nagy feladat porszívót vásárolni, amikor éppen te magad is benne vagy − akár egy…
1 / 345

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 142

Notice: Undefined index: action in /home/eletforma/public_html/wp-content/themes/publisher-child/views/general/post/style-10.php on line 532

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!