>
Facebook hozzászólás

METEO KLINIKA

Megint liftezik a vérnyomásod egész hétvégén!

Hosszú idő után végre vége szakad a frontokkal terhelt időszaknak, és elmondható, hogy nyugodtabbra fordul az idő térségünkben. A hét végéig nagy csapadék már nem érkezik, és a változó felhőzet mellett hosszabb-rövidebb napos időszakokra is számíthatunk. Ezzel együtt főleg keleten mérhetünk az átlag feletti hőmérsékleteket, azonban gyakran lesz erős a délies szél – tájékoztat Pintér Ferenc, a Meteo Klinika igazgatója.

Az előttünk álló frontmentes időszakban tehát kedvezőbben alakul az élettani helyzet, azonban az érzékenyebbeknél még így is jelentkezhetnek különféle panaszok. Leginkább ízületi bántalmak léphetnek fel, és nemcsak a reggeli órákban. Emellett a gyakran erős szél ingerlékenységet és nyugtalanságot válthat ki, többeknél pedig alvásproblémákat is okozhat. A fejfájás szintén gyakori ebben a változékony időszakban!

Novemberi levelek,Kép: max pixel
Kép: max pixel

− A tünetek intenzitása egyénenként, és egyik napról a másikra is változik, azonban sokaknál tartósan és állandóan jelentkezik. Egy-egy gyakori, kellemetlen tünet az egész napi közérzetre is rányomhatja bélyegét, éppen ezért sokan keresnek fel minket a panaszok mérséklése érdekében. Szerencsére ma már elmondható, a legtöbb esetben egy meteogyógyászati kivizsgálást követően sikeresen mérséklehetők a panaszok − magyarázza Pintér Ferenc meteogyógyász.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

Receptek

CSALÁD

Sümi, a kisfiú, aki múzsa lett

Kisgyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond… De valóban így van? Nem igazán. Minden bölcsis és ovis életében gyorsan eljönnek azok a pillanatok, amikor muszáj saját magának…
1 / 140

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 149

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!