Facebook hozzászólás

Mégiscsak megérkezett! Itt a vénasszonyok nyara!

Mi lenne, ha egyszer az évszaknak megfelelő időnk lenne?! Most ugyanis – így október közepén – késő nyarat, kora őszt fog idézni az időjárás!

Séta az őszi erdőben, Kép: pixabay
Kép: pixabay

Elkerülnek bennünket a frontok a héten, és igazi csendes, kora őszi, sőt, főleg délkeleten, késő nyári időben lesz részünk. Egész héten változóan felhős, napos időjárásra számíthatunk, sokfelé jóval 20 fok feletti hőmérsékletekkel, legfeljebb, még a hét elején, egy-egy záporral. Mindenki élvezze ki ezt a jó időt, irány a természet! Töltsük fel D-vitaminnal, energiával szervezetünket.

Ne gondoljuk, hogy mindenkinek problémamentes lesz ez az időszak! Az erőteljes melegedés miatt, a most érkező légtömegek paramétereire érzékenyek esetében – ők meglepően sokan vannak – migrénes fejfájás, tartós fáradtságérzet, a gyulladásos folyamatok erősödése várható. Pár hete javasoltam, hogy meleg ruhatárunkat vegyük elő.  Most kérjünk bocsánatot nyárias ruháinktól, és viseljük a nappali, koradélutáni órákban. De este már ne a nyári viszonyokra számítsunk, vigyünk magunkkal melegebb darabokat is – javasolja Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinika igazgatója.

Sürgősen menj (vad)nyugatra!
Idén ősszel és télen visszatérnek a divatba a cowboy csizmák! Vegyél fel hozzá egy romantikus szoknyát, vagy egy bő szárú farmert, és Te leszel a legmenőbb!
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Vágy és élvezet „azon túl” is

Öregedés és menopauza. A masszív változás ideje, ami hatalmas kihatással van a szexuális életre és az életminőségre. De, a változó tested egyben nagyszerű lehetőséget is kínál a szexuális megújuláshoz…
1 / 211

Receptek

HÍREK

1 / 1 146

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!