Facebook hozzászólás

Mert mindenkinek kell a szex!

A nők többségének a változókorba lépve számos negatív testi és lelki tünettel kell szembe néznie. Ezek között igen gyakran fordul elő a libidócsökkenés. Ehhez nyújthat segítséget az a libidónövelő étrend-kiegészítő, melyet egy magyar szakemberekből álló csoport fejlesztett, kifejezetten nőknek. 

Szerelem este, Kép: pixabay
Kép: pixabay

A Rasserena egy természetes összetevőket, növényi kivonatokat és L-Arginint tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula, amely rendszeres alkalmazása növelheti a női nemi vágyat és libidót, enyhítve a változókori libidócsökkenés testi tüneteit.

A természetes összetevők alkalmasak az ágyéki terület véráramlásának elősegítésére, érzékenységének fokozására valamint a hüvelyi szárazság tüneteinek csillapítására, ezáltal fokozva az orgazmusra való képességet.

A készítmény legfontosabb hatóanyagai a ginzeng gyökér, az aranygyökér, a guarana, valamint az L-Arginin természetes fehérje kivonat. A Rasserena alkalmazása – eltérően a férfiak számára készülő tablettáktól – kúraszerűen javasolt.

– Rendszeres használatával a szexuális kapcsolat intenzívebbé, az együttlét örömtelibbé, élvezetesebbé válhat, mely mellett, általános kiegyensúlyozó, harmonizáló, stresszenyhítő és teljesítményfokozó hatással is rendelkezik – mondta dr. Major Lászlóné a Rasserena szóvivője. Hozzátette, ahogyan a változókorban megjelenő tünetek, úgy a libidócsökkenés okai is igen változatosak lehetnek, így fontos, hogy forduljunk szakemberhez.

A független laboratórium által bevizsgált készítmény zöld jelzéssel szerepel az OÉTI bejelentett étrend-kiegészítők listáján. A készítmény koffein tartalma miatt magasvérnyomás-betegség, szívbetegség és koffeinre jelentkező túlérzékenység esetén nem javasolt.

Anyuka, drága! Nem megijedni, segíteni kell!
A hüvelyi folyás a felnőtt nők többségének nem jelent újdonságot, hiszen olykor mindenki szembesül vele. Amennyiben a folyás színe, mennyiség, illetve állaga a normálistól eltér, az rendszerint valamilyen fertőzés, legtöbbször gomba következménye, amit a női nemi szervek elhelyezkedése miatt sajnos könnyen el lehet kapni. A probléma általában viszonylag könnyen kezelhető, de mi a helyzet akkor, ha a folyás kislánynál jelentkezik? A kérdést dr. Szőczei Beáta, a Nőgyógyászati Központ gyermeknőgyógyásza válaszolja meg.

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Csak 108 lépés az életért: ez azért buli

Testet-lelket megújító, különleges mozgásra hív a 25 éves Magyarországi Taoista Tai Chi Társaság. 2019. szeptember…

A fenébe! Magunkra hoztuk a bajt!

Ma már népbetegség, mely nemcsak a nőket, hanem a férfiakat is érinti, ez pedig az ösztrogéndominancia.…
1 / 1 496

PÁRKAPCSOLAT

Vágy és élvezet „azon túl” is

Öregedés és menopauza. A masszív változás ideje, ami hatalmas kihatással van a szexuális életre és az életminőségre. De, a változó tested egyben nagyszerű lehetőséget is kínál a szexuális megújuláshoz…
1 / 211

OTTHON

Hová szedjük a sátorfánkat?

Budapest környékén számos apró, vagy nem is olyan apró település várja a fővároshoz kötődőket, akik valamilyen…

Készülj az őszre, kedvesem!

Rövidesen tényleg beköszöntenek a komolyabb hidegek, egyes előrejelzések szerint már a héten fagyok is jöhetnek…
1 / 347

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!