Facebook hozzászólás

Minden születésnaphoz kapcsolódik egy szín

Hozzáértők azt állítják, hogy minden születésnaphoz kapcsolódik egy-egy szín. A tiéd vajon melyik lehet? És mit árul el rólad? Itt az idő, hogy kiderítsd!

Keresd ki a születésed dátumához kapcsolódó színt, majd a következő oldalakon keresd ki a hozzá tartozó jellemzést!

December 23 – Január 1. =piros

Január2. – Január 11. = narancssárga

Január 12. – Január 24.= sárga
Január 25. – Február 3.=rózsaszín
Február 4. – Február 8. = kék

Február 9. – Február 18. = zöld
Február 19. – Február 28. = barna

Március 1 – Március 10.=vízkék
Március 11. – Március 20. = citromsárga

Március 21.=fekete
Március 22. – Március 31. =lila
Április 1. – Április 10. =tengerkék
Április 11. – Április 20.= ezüst
Április 21. – Április 30. = fehér
Május 2. – Május 14. = kék
Május 15. – Május 24. = arany

Május 25. – Június 3. = krém
Június 4. – Június 13.= szürke
Június 14.- Június 23.= gesztenyebarna
Június 24. = szürke
Június 25.- Július 4. = piros
Július 5. – Július 14. = narancs
Július 15.- Július 25. = sárga
Július 26. – Augusztus 4. = rózsaszín
Augusztus  5.- Augusztus 13. = kék
Augusztus 14. – Augusztus 23.= zöld
Augusztus 24. – Szeptember 2.= barna
Szeptember 3. – Szeptember 12. = vízkék

Szeptember 13. – Szeptember 22. = citromsárga
Szeptember 23. = olivazöld
Szeptember 24.-Október 3. = lila
Október 4. – Október 13. = tengerkék
Október 14. – Október 23. = ezüst
Október 24.-November 11. = fehér
November 12. – November 21.=arany
November 22. – December 1. = krém
December 2. – December 11. = szürke

December 12.- December 21. =  gesztenyebarna
December 22. = kékeszöld

Piros

Aranyos, igazán szerethető típus vagy. Kissé válogatós ember hírében állsz, aki folyton szerelmes , s akit boldoggá tesz, ha szeretik. Fiatalos, jó kedélyű, bár néha szeszélyes személy vagy.

Krém

Játékos, versenyző típusú ember vagy. Nem szeretsz veszíteni, s mindig jókedvű vagy. Szavahihető ember hírében állsz, szeretsz kimozdulni otthonról. Nagyon meggondolod, kibe leszel szerelmes, nem vagy híve a szerelem első látásra gondolatának. Ha viszont rátalálsz az igazira, akkor hosszú távra tervezel.

Zöldeskék

Igen fontos számodra a külcsín, s magasak az elvárásaid a partnerválasztáskor. Döntéshozatal előtt komolyan elgondolkodsz, így elkerülöd azt, hogy ostoba hibákat kövess el. Többnyire vezető pozíciót töltesz be, és könnyedén barátkozol.

Szürke

Aktív és vonzó személyiség vagy. Soha nem rejted el érzéseidet, mindig kimutatod azt, ami benned zajlik. Némelykor azonban hajlamos vagy az önzőségre. Szereted, ha a figyelem középpontjában állsz, de nehezen viseled el a veled szembeni igazságtalanságokat. Mestere vagy annak, hogy mikor mit kell mondani, és kiváló a humorérzéked. Gyakran felvidítod valakinek a napját.

Zöld

Hamar megtalálod a közös hangot az emberekkel, s bár nem vagy az a túlságosan félénk ember, néha bizony megbántasz másokat a szavaiddal. Szereted, ha szerelmesek beléd, és a partnered figyel rád, de inkább az a típus vagy, aki kivárja a Nagy Őt.

Arany

Tisztában vagy vele mi a helyes,és mi a helytelen. Vidám és nyitott ember vagy. Nehezen találsz rá a nagy Őre,de ha megszerezted,akkor hosszú ideig nem akarsz mást.

Rózsaszín

Mindenből a legjobbat akarod kihozni,és igyekszel mindenkinek a segítségére sietni. Szinte soha nem vagy elégedett,sokszor vannak negatív gondolataid, s véled úgy,hogy a romantikus szerelmek csak a mesékben léteznek.

Sárga

Rendkívül kedves és ártatlan ember vagy, akiben rengeteg ember megbízik. Kapcsolataidban többnyire te vagy a vezető. A jó döntések és választások embereként mindig ki tudod választani a megfelelő pillanatot.

Gesztenyebarna

Intelligens ember vagy,a ki tudja, mi a helyes és jó. Szereted, ha a dolgok mennek a maguk útján, ami néha sajnos másoknak okoz bajt, mivel nem veszed számításba a többiek érzéseit. Ha meglelted a párodat, onnantól fogva nehezedre esik nála jobbat találnod.

Narancs

Felelősséget vállalsz tetteidért, s tisztában vagy vele, miként kell az emberekkel bánni. Mindig el akarod érni kitűzött céljaidat,s  jellemző rád a versengés is. Ha barátkozásról van szó, nehezen bízol a másikban, de ha megtalálod az igazi barátot, akkor akkor örökké bízni fogsz benne.

Lila

Misztikus vagy,aki sohasem önelégült, s aki érdeklődve fordul a különféle dolgok felé. Igazi hangulatember ként ismernek. Népszerű vagy a barátaid körében, bár néha meglehetősen hülyén viselkedsz, és hajlamos vagy elfelejteni dolgokat. Keresed a megbízható embereket.

Citromsárga

Alapvetően nyugodt személyiség jelemez, ám mégis képes vagy hamar kiborulni. Könnyedén leszel féltékeny, és apró dolgok miatt is panaszkodsz.

Ezüst

Nagy képzelőerővel vagy megáldva, miközben visszafogott, félénk típusú személy vagy- ám új dolgokat mindigszívesen kipróbálsz. Szereted a kihívásokat, s könnyedén tanulsz . Szerelmi életed nehéz és bonyodalmas.

Fekete

Imádod a kihívásokat, és bátor is vagy-ám az életed változásait nehezen viseled. Ha döntést hozol, ahhoz tűzön-vízen keresztül tartod magad.

Olivazöld

Melegszívű, kedves embernek jellemez környezeted. Jól kijössz a barátaiddal és családoddal. Gyűlölöd az erőszakot, és tudod, mi a helyes az életben. Vidám típus vagy te is, aki nem féltékeny mások sikereire.

Barna

Aktív és játékos ember vagy, akinek nehezen férkőznek a közelébe a többiek- te azonban könnyen szerelembe tudsz esni. Ha valaminek a megszerzése nehézségekbe ütközik, sajnos hamar feladod.

Kék

Kevés az önbizalmad, és rendkívül válogatós vagy. Amolyan művész típusú embernek ismernek, aki könnyen esik szerelembe, de inkább az agyával, sem mint a szívével szeret.

Tengerkék

Vonzó ember vagy, aki imádja az életet. Az érzelmeid meglehetősen erőteljesek. Ha valakire megharagszol, utána már nehezen tudsz neki megbocsájtani.

Fehér

A realitások embere vagy:  álmaid és céljaid mind a földön születnek. Könnyen féltékeny leszel, és meglehetősen kevés dolog van rád nagy hatással.

Vízkék

Az érzelmeid könnyen és gyorsan változnak. Mindig magányos vagy, és sokat utazol. Szavahihető ember vagy, de túlságosan megbízol másokban. Nehezen találod meg a szerelemet, könnyen megsebeznek, és fájdalmat okoznak neked.

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

Receptek

OTTHON

Ahol 15-25 millióért vehetünk házat

Habár tovább bővül a kereslet, és emelkednek az árak a Velencei-tónál, még mindig rendkívül versenyképes az…

4+1 tipp a tökéletes porszívóhoz

Csak akkor tudod meg, milyen nagy feladat porszívót vásárolni, amikor éppen te magad is benne vagy − akár egy…
1 / 345

CSALÁD

Agresszívvá válhat-e a gyerekem, ha megtanulja megvédeni magát?

Üt, csíp, rúg, harap, sikít, kiabál - ki ne találkozott volna már olyan gyermekkel, akiből szabályosan előtör az agresszivitás a közösségben. Annak ellenére, hogy a…
1 / 136

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!