Facebook hozzászólás

Mit árul el horoszkópod az indiaiak szerint?

Az indiai horoszkóp kevésbé ismert rendszer az ezotériával foglalkozók számára is, pedig több ezer éve írták le először szabályait India szent irataiban, a Védákban. A védikus asztrológia megmutatja, milyen karmát hozunk előző életünkből, és ez hogyan befolyásolja létünket jelenlegi tetteinken kívül.

Indiában a hitvilág a reinkarnáción, vagyis az újjászületésen alapszik, úgy hiszik, higy a lélek nem merül feledésbe, és nem szűnik meg a halál után. Két élet között mi magunk választjuk meg sorsfeladatunkat, amelyet teljesítenünk kell. Az indiai horoszkóp tehát nemcsak tulajdonságainkról informál bennünket, hanem karmánkról és életcélunkról is – írja Marcus Schmieke a Védikus asztrológia című könyvében és egy asztrológiával is foglalkozó honlap. Nézzük hát, melyik jegybe tartozunk a védikus asztrológia szerint!Krokodil
(január 15.- február 13. )
A krokodil szülöttei elé az életben nem egy akadály gördül, módszerességükkel azonban könnyen elérhetik céljaikat, s munkahelyükön sem kell tartaniuk attól, hogy elmarad a várva várt előléptetés. A krokodil érzelmeit tekintve nyugodt, azonban éjszaka a legvadabb álmait is valóra váltja. Karmája szerint ebben az életében a munkahely, a karrier kerül előtérbe, csupán egyetlen szerelemre, a nagy Ő-re számíthat.

Korsó
(február 14.- március 14. )
Akárcsak a nyugati asztrológia szűz szülötte, a korsó ember is szemérmes. Konzervatív, ugyanakkor ellentétes ember; egyszerre vágyik arra, hogy valaki az oltalmába vegye, azonban szabadsága is megmaradjon. Kedves megjelenésű ember, gyakran mosolyog. Ebben az életében nem egyszer úgy érzi, hogy nem értékelik eléggé.

Hal
(március 15.- április 14.)

A halak büszke, és rendkívül kreatív emberek, ugyanakkor ritkán valósítják meg elképzeléseiket. A hal jegyű lélek ebben az életében már nem képes a hazugságra, s nagyon jók a megérzései, olykor akár titokzatosnak is tűnhet.

Kecskebak
(április 15.- május 15. )
Ambiciózus, intelligens ember, aki sokat ad mások véleményére, így nem egyszer kerül vezető pozícióba, vagy a társaság középpontjába. Kezdetben kicsapongó, később lehiggad. Ebben az életében tanulnia kell hibáiból, az emberek nem fogják feltétel nélkül csodálni, ez azonban fejlődését szolgálja.

Bika
(május 16.- június 16. )
A bika szülötte a művészetek nagy rajongója, romantikus és érzéki. Hűséges, nem rohan bele futó kapcsolatokba. Nem túl barátkozó típus, nehezen nyílik meg, de ha egyszer valakit megszeret, azt örökre a szívébe zárja. Szorgalmas és sok időt tölt munkával. Ebben az életben már nem az erőfitogtatás játsza a központi szerepet. Számára már a legfontosabb alapot a biztos családi háttér jelenti.

Emberpár
(június 17.- július 16. )
Akárcsak az ikrek szülöttei, az emberpár jegyében napvilágot látottak is mintegy kettős személyiséggel rendelkeznek. Imádnak másoknak tetszeni, rendkívüli humorérzékükkel bárkit levesznek a lábáról. Hangulatuk ingadozó, egyik pillanatról a másikra képesek önmaguk ellentétévé változni. Ebben az életben már nem kerülhetik el a konfliktusokat, hiszen egyszer felnőtté kell válniuk.

Rák
(július 17.- augusztus 17.)
A rák rendkívül érzékeny és érzelmes lény. Ragaszkodik társához, partneréhez, munkájához, családjához és mindenhez, amit egyszer megszeretett. Állandóan attól fél, hogy ezek bármelyikét elvesztheti. Ebben az életben a szeretet játssza a központi szerepet. Igyekszik minél több szeretetet adni és kapni. Anyagiakban olykor szerencséje lehet.

Oroszlán
(augusztus 18.- szeptember 17. )
Az oroszlán ember a luxus és a gyönyör rabja. Sokat ad a külsőségekre, legyen szó saját megjelenéséről, vagy értéktárgyairól. Nem szereti az értéktelen csecsebecséket. Becsületes ember. Ebben az életében a szerelmi- és testi kapcsolatok jutnak főszerephez.

Hajadon
(szeptember 18.- október 17.)
A hajadon rendkívül precíz, napja előre kitalált rend szerint zajlik. Olykor távolságtartónak tűnhet. Életében fontos szerepet játszik a becsületesség, és a másoktól való függés. Ritkán elég törekvő ahhoz, hogy önmaga ura legyen, legtöbbször mások árnyékában él és dolgozik. Ebben az életben nem kerül vezető pozícióba, s talán a szerelemben is partnerétől függ majd.

Mérleg
(október 18.- november 16. )
A mérleg társasági ember, rajong a másokkal kialakított kapcsolatokért. Rendkívül ragaszkodó és emberszerető. Ebben az életében a munkája és partnere iránti szeretete köti le. Odaadó, ezt azonban nem egy ember ki is használja.

Skorpió
(november 17.- december 16. )
Rendkívül energikus, életének minden területén szenvedélyes. Partnere általában odaadó, mert a skorpió ember szeret másokon uralkodni. Saját belső világát szinte soha nem mutatja meg másoknak. Szerelmi élete olykor zavaros. Alapvetően bizalmatlan.

Íj
(december 17.- január 14.)
Állandóan megújuló, rendkívül energikus teremtés. Mindenért tud lelkesedni és szinte mindig optimista. Ebben az életében megtanulja, hogy olykor a környezetének is engedelmeskednie kell.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Pornó vagy szakértő?

Mindenki tanítja, senki sem csinálja - általában ebben a helyzetben találjuk magunkat, ha egy téma kapcsán tanácsra van szükségünk. Ha azonban a szexről van szó, megváltozik a felállás: mindenki…
1 / 211

OTTHON

Keresd a számlákat, ha társasházba költöznél!

Hamarosan már annak is utánanézhetnek a lakásvásárlók, hogy milyen anyagi helyzetben van a társasház, ahová…

Ne gyulladj be fölöslegesen!

Minden fűtési szezon előtt elengedhetetlen a tüzelő-fűtő berendezések ellenőrzése, karbantartása, ha kell javítása.…
1 / 348

CSALÁD

Felelőtlen szülő lennék? Most kiderül!

Aggódik gyermekei online-biztonsága miatt a szülők 84%-a világszerte, mégis a csemeték egész gyermekkora alatt átlagban mindössze 46 percet fordítanak arra, hogy az online…
1 / 140

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!