Facebook hozzászólás

MIGRÉNESEK, KÉSZÜLJETEK!

Na, ez a hétvége sem tartogat pihentető időt!

Ismét a melegtől szenvedtünk az elmúlt napokban, ráadásul a fülledtség még tovább is rontott a helyzeten. Szerencsére az éjszakák hoztak némi felfrissülést, és általában 20 fok alá csökkent ilyenkor a hőmérséklet. Pénteken és szombaton egy hidegfront miatt változékonyabb és valamivel hűvösebb napok következnek, de az átlag alá a legtöbb helyen ekkor sem hűl le a levegő – tájékoztat Pintér Ferenc, a Meteo Klinika igazgatója.

Búzavirág, Kép: pixabay
Kép: pixabay

A pénteki hidegfront tehát még szombaton is a vendégünk lesz, ami komoly megterhelést jelent az arra érzékenyeknek. Felerősödhetnek az izom- és hasi görcsök, emellett görcsös fejfájást is tapasztalhatunk, ráadásul a vérnyomásunk is ingadozhat, amennyiben hajlamosak vagyunk rá. Vasárnap már a migrénhajlam fokozódása várható, és ekkortól az alvászavarok is visszatérhetnek.

Sajnos pont az ilyen változékony időben mondható el, hogy mennyire fontos lenne a megfelelő mennyiségű és minőségű alvás, pihenés. Gyakran keresnek meg minket alvászavarok és fáradékonyság miatt, ugyanis a kialvatlanság a teljesítményünkre és a hangulatunkra is rányomja a bélyegét. Ezek a tünetek viszont a kivizsgálás után ma már eredményesen kezelhetők– magyarázza a meteogyógyász.

Pompás nyarunk van!

Gesztenye, Kép: pixnio
Kép: pixnio

Ebben a pár sorban minden benne van, ami az augusztus jelenti, vagy tán még több is! Fogadjátok szeretettel, és öleljétek magatokhoz a nyár utolsó hónapját!

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

Receptek

CSALÁD

Pénz van? Nyugi van? Hol írjam alá?…

Továbbra is a tisztességes fizetés a legfontosabb egy mai magyar munkavállalónak. Egy friss kutatásból azonban az is kiderült, hogy nőttek az igények. A tudatos munkavállalók…
1 / 138

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 143

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!