Facebook hozzászólás

METEO KLINIKA

Nagyon jó a “vénasszonyok nyara”, de…

Front egészen a jövő hét elejéig nem érkezik, tovább folytatódik tehát a vénasszonyok nyara. Reggelente többfelé képződnek pára- és ködfoltok, és ilyenkor kicsit hűvös is van, de délután a napos időben már kellemes, az ilyenkor szokásosnál jóval magasabb hőmérsékleteket mérhetünk. Erős szél sem rontja a komfortérzetet, és csapadék sem várható – tájékoztat Pintér Ferenc, a Meteo Klinika igazgatója.

A szokatlan meleg és a napsütés a legtöbbünknek kellemes, és a komfortérzet is megfelelő, azonban sokan vannak olyanok is, akik nehezen viselik a nagy napi hőingást – ők délelőttönként intenzív vérnyomás-ingadozást tapasztalnak. A szívbetegek és az idősek is nehezebb órákat élhetnek át ilyenkor, náluk akár szédülés és rosszullét is felléphet. Az ízülti bántalmak is mindennaposak, a reggeli kímélő átmozgatás szinte elmaradhatatlan ebben az időszakban.

Kislány őszi levelekkel, Kép: pixabay
Kép: pixabay

A vérnyomásproblémákkal élők közül minden nap többen is felkeresnek minket, hiszen ezek a rosszullétek az egész napot nehezebbé tehetik. A legtöbben arra panaszkodnak, hogy hiába múlt el délutánra a kellemetlenség, másnap délelőtt már ismét, hasonló intenzitással jelentkezik. Szerencsére az ő problémájukra is létezik megoldás, hiszen ezek a panaszok egy meteogyógyászati kivizsgálás után a legtöbb esetben eredményesen kezelhetők – magyarázza a meteogyógyász.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Vezetnek a pajkos vidékiek

Itthon a vidéken élők, míg Budapesten a XXIII. kerületiek lelik legjobban kedvüket egy kis szexuális kényeztetésben – derült kis egy felmérésből. Tudjuk, hogy a magyarok a pénznél a szexuális…
1 / 211

Receptek

HÍREK

1 / 1 157

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!