Facebook hozzászólás

Nálunk Maya nem egy méhecske

Hazai sikereket követően nemzetközi fitneszversenyen ért el kiemelkedő eredményt a Miss Balaton 2015 döntős szépsége. Bertók Marianna Maya évekkel ezelőtt egy fogadás miatt kezdett komoly edzésbe, hogy elérje a profi versenyzők alakját. Nemcsak hogy sikerült neki, de a kezdeti motiváció szenvedéllyé nőtte ki magát, és nemrég a világ egyik legnívósabb mezőnyével rendelkező nemzetközi fitneszversenyén bizonyított.

Bertók Marianna Mayának nemcsak szépsége, de elszántsága is irigylésre méltó. A fiatal lány 2015-ben szerepelt a Miss Balaton döntős versenyzői között, az elmúlt években azonban nemcsak a szépségiparban, de a fitnesz világában is helyt áll.

Bertók Marianna Maya, Kép: Rostás Tibor
Bertók Marianna Maya, Kép: Rostás Tibor

– Mindig is szerettem sportolni, de egy fogadásnak köszönhetően kezdtem el foglalkozni komolyabban a fitnesszel. Be akartam bizonyítani, hogy képes vagyok elérni a profi versenyzői alakot. A rendszeres edzések eredménye rövid idő alatt szemmel látható volt nem csak számomra, de a szakmabeliek számára is, akik mind arra bátorítottak, hogy profi versenyeken is elinduljak – mesélte Maya.

Bertók Marianna Maya, és a többi győztes, Kép Rostás Tibor

– Az első komolyabb versenyen a második helyet sikerült megszereznem, ami hihetetlen élmény és motiváció volt, így nem volt kérdés,

Olvadjon az a zsír!
Mindenképpen nagy döntés a túlsúlyos, elhízott emberek életmódváltása, amihez nagy lelkierő és jó esetben komoly felkészülés szükséges. Segítünk!

hogy még eltökéltebben fogok dolgozni, és a nemzetközi porondon is bemutatkozom. Legutóbb a világ egyik legnívósabb mezőnyű nemzetközi fitnesz verseny indultam, és a Royal London Fitness negyedik helyezettje lettem – árulta el a fiatal szépség, aki természetesen a modellkedést sem hagyta abba, de mellette személyi edzőként is segít másoknak elérni a kívánt formát és az egészséges életmódot.

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Ez nem lehet válóok

Mielőtt külön szobába költöznénk párunkkal a hangos horkolás miatt, érdemes utána járnunk, hogyan kezelhető a…

Megszenvedjük a reggeli ködöket!

Egész héten frontmentes marad az idő, azonban ilyenkor ősszel már egyre gyakoribbak, és egyre makacsabbak is a…
1 / 1 500

Receptek

OTTHON

Keresd a számlákat, ha társasházba költöznél!

Hamarosan már annak is utánanézhetnek a lakásvásárlók, hogy milyen anyagi helyzetben van a társasház, ahová…

Ne gyulladj be fölöslegesen!

Minden fűtési szezon előtt elengedhetetlen a tüzelő-fűtő berendezések ellenőrzése, karbantartása, ha kell javítása.…
1 / 348

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!