Facebook hozzászólás

Nekem Szóló pályázat

Idén harmadik alkalommal lehet pályázni a Nekem Szól! Egészségértés Díjra. Az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete pályázatának célja, hogy lehetőséget adjon arra, hogy a közvélemény jobban megismerje a legjobb egészségértést fejlesztő programokat. A nevezési határidő 2018. október 14.

Az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete (AIPM) 2016-ban indította útjára a Nekem Szól! Egészségértés pályázatát, mely a legsikeresebb, egészségértést fejlesztő hazai programokat kívánja feltérképezni, díjazni, és a szélesebb közvélemény számára bemutatni.

Neked szól!, Kép: Neked szól pályázati kiírás
Kép: Neked szól pályázati kiírás

Az AIPM 2015-ös, reprezentatív kutatásából kiderült, hogy Magyarországon minden második embernek problémát okoz az egészségével kapcsolatos információk megértése. Egy jobb tájékozottabb ember egészségesebben él, jobban betartja a kezelési előírásokat, és kevesebb krónikus betegségben szenved.

– Egyesületünk kiemelt célja, hogy a magyar lakosság még jobban eligazodjon egészségügyi kérdésekben, tájékozottabb legyen az egészségügyi rendszer működésében, ami végső soron az egészségügyi ellátórendszer leterheltségét is csökkenti. A tavalyi rekordszámú nevezést követően bízunk benne, hogy idén is kiváló pályaműveket ismerhetünk meg – mondta el a pályázat indulása kapcsán Dr. Holchacker Péter, az AIPM igazgatója.

A Nekem Szól! 2018 Egészségértés Díjra természetes személyek és szervezetek (jogi személyiségtől függetlenül állami intézmények, gazdálkodó szervezetek, egyéb társadalmi szervezetek) pályázhatnak olyan programokkal, amelyek segítik a magyarok egészségügyi tájékozottságát. A pályázatra egyebek mellett komplex kommunikációs és oktatási programokkal, informatív betegtájékoztató kiadványokkal, mobil applikációval vagy egyéb, az egészségértést fejlesztő programokkal lehet nevezni.

Ezektől is lehet meddő egy férfi
Igen keveset tudnak az emberek a meddőséggel kapcsolatban, kivált, ha az a férfiakat érinti! Pedig ez a probléma koránt sem olyan elhanyagolható, mint azt sokan gondolják. A férfiak életmódja ugyanis legalább akkora hatással van a családalapításra, mint a nőké! A férfiak termékenységét rontó tényezőkről Ratkó Tünde szülésznőt kérdeztük.

A zsűri a pályázatok szakmai tartalmát, érthetőségét, felhasználó barátságát (pl. megfelelő csatorna, könnyű „használat”), kreativitását és újszerűségét veszi figyelembe az értékeléskor. A három kategória minden győztese 200.000 forintos, míg a második helyezettek egyenként bruttó 100.000 forintos, a harmadik helyezettek pedig egyenként 50.000 forintos pénzdíjban részesülnek. A fődíj a kategóriagyőztest megillető 200.000 forinton felül további 200.000 forint, azaz összesen 400.000 forint, illetve idén külön elismerésben részesül a legjobb népegészségügyi fókuszú pályázat is.

A pályázatra 2018. január 1. és 2018. október 14. között Magyarországon futó egészségértést támogató projektekkel lehet nevezni. A részletes pályázati kiírás és a további feltételek a www.aipm.hu/hu/a-palyazat-hattere oldalon érhetőek el.

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

CSALÁD

Esküvői etikett: mit illik és mit nem vendégként?

Esküvőre vagy hivatalos, de nem tudod, hogyan készülj fel a nagy eseményre? Már attól álmatlanul forgolódsz, ha eszedbe jut a nyári esküvőszezon, hogy mit is adj nászajándékba az…
1 / 138

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 142

HÍREK

1 / 1 136

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!