Facebook hozzászólás

METEO KLINIKA

Nincs mese, majd csak éjszaka veszünk levegőt!

A hét közepén érkezett hidegfront hatására felfrissült az idő, azonban a 30 fok alatti délutánok csak átmenetileg „mutatták meg magukat”. Ugyan jó hír, hogy az éjszakák tartósabban is hűvösebbek maradnak, és van alkalom jól átszellőztetni a lakásokat, péntektől azonban a maximumhőmérsékletek helyenként már ismét elérik a 32, 33 fokot. Ráadásul párás, fülledt is lesz a levegő, így záporok kialakulása sem zárható ki – tájékoztat Pintér Ferenc, a Meteo Klinika igazgatója.

Egész héten nem érkezik front a térségünkbe, ezért azoknak, akik a melegebb időszakokat könnyebben viselik, most nem kell tartaniuk drasztikus változástól. Azonban sokan vagyunk, akiknek ez a kánikula extrém terhelést jelent, és egyszerűen nem tudjuk megszokni a forróságot. Minden ilyen napon rosszulléttől, légszomjtól, és esetenként migréntől is szenvedünk, és még a legkönnyebbnek vélt fizikai terheléstől is rendkívül elfáradunk.

Nő lebukik a medencében, Kép: pexels
Kép: pexels

Ez a fizikai és szellemi kimerültség egyre általánosabb, és sokszor az időjárással áll összefüggésben. Sokan panaszkodnak nálunk mostanában arról, hogy korábban nem tapasztalt kellemetlen tünetek váltak náluk rendszeressé: így például az alvászavarok, illetve a napközben tapasztalható, ok nélkül jelentkező fáradékonyság. Számukra szerencsére kedvező a helyzet, ugyanis a legtöbb esetben ezek a tünetek a kivizsgálás után ma már eredményesen kezelhetők – magyarázza a meteogyógyász.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Vezetnek a pajkos vidékiek

Itthon a vidéken élők, míg Budapesten a XXIII. kerületiek lelik legjobban kedvüket egy kis szexuális kényeztetésben – derült kis egy felmérésből. Tudjuk, hogy a magyarok a pénznél a szexuális…
1 / 211

OTTHON

Több tízmillió haramia élhet a lakásodban

Magyarországon több mint 2 millió ember szenved allergiás megbetegedésben, amelyek közül a poratka által okozott…

Ne a pénztárcád, a kreativitásod legyen menő!

Egy egész évnyi hajtás kellett ahhoz, hogy rájöjjünk, semmire sincs szükségünk, csupán tartalmas együttlétre…
1 / 349

CSALÁD

Felelőtlen szülő lennék? Most kiderül!

Aggódik gyermekei online-biztonsága miatt a szülők 84%-a világszerte, mégis a csemeték egész gyermekkora alatt átlagban mindössze 46 percet fordítanak arra, hogy az online…
1 / 140

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!