Facebook hozzászólás

Rák jegyűek, figyelem! Az idén jön a siker és az erotika!

A Jupiternek köszönhetően hatalmas sikerekben lesz része 2010-ben. Nem csak a hétköznapi problémákat oldja meg könnyedén, de a munkájával is fél kézzel boldogul. Közben azonban érdemes lesz odafigyelnie a kapcsolataira, nehogy megsértsék az érzéseit. Olyan erotikus oldalát fedezi fel idén, amiről eddig nem is tudott.

Még egyedül?

Nem kell többet a barátnői szerelmi életét irigyelnie, hiszen ön lesz az, akivel mindenki cserélni akar. Nagyszerű partnert talál magának, szexuális élete élvezetes lesz, ez pedig kívülről is látszik majd. Február második felében vagy március elején, de legkésőbb áprilisban, vagy június elején érkezik a nagy ő.

Bár nehezen bízik meg az új kapcsolatokban, ezúttal ez is könnyedén megy. Szeptemberben vagy októberben már egész biztos lehet benne, hogy ez a szerelem mindent megér, mert ha eddig kitart, valóban ő az az ember, akire lehet alapozni. Az sem kizárt, hogy decemberben már az esküvőt tervezgeti.

Párban?

A párja néha azt hiszi, egy egészen más embert tart a karjában. Olyan szenvedélyes, viharos, kíváncsi, amilyennek még soha nem élte meg. A Jupiter az, ami meghozza a kedvét a szexuális játékokhoz, ehhez pedig erőfeszítésre sem lesz szükség, az egész spontán jön.

Szeptember 9-e és november 8-a között nem csak a Vénusz, de a Mars is fellobbantja az önben szunnyadó tüzet, ez a megfelelő idő arra, hogy a vágyott baba megérkezhessen. Ha nem ez, hanem az üzleti élete lenne a fontosabb, abban is számíthat párjára.

Munka:

Március első felében új perspektívák nyílnak ön előtt, és okosan is cselekszik, ha belevág. A Jupiter segít benne, hogy sikereket érjen el a karrierjében, és április 3-tól kilenc héten keresztül még a Merkúr is segíti ebben.

Nem kell könyökölnie és harcolnia, egyszerűen csak nyitva kell tartania a fülét, és az sem lenne meglepő, ha az elmúlt évek munkájának gyümölcsét most szedhetné le.

Ha új ismeretekre vágyik, augusztusban és szeptemberben kezdjen tanulni. Akkor is, ha ez nem függ össze a munkájával, hanem inkább hobbijában képzi tovább magát – hamarosan sokat profitálhat belőle.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

Receptek

OTTHON

Ásó, kapa, nagyharang – helyett az Égig érő fű

Most is bejött: a kevesebb több. Nagyon kevés időt tudunk otthon tölteni, de olyankor olyan jól esik kiülni a…

Ahol 15-25 millióért vehetünk házat

Habár tovább bővül a kereslet, és emelkednek az árak a Velencei-tónál, még mindig rendkívül versenyképes az…
1 / 345

HÍREK

1 / 1 131

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!