>
Facebook hozzászólás

REVITA-CARE Esztétikai Rendelő

A szépségszalonok, esztétikai rendelők vagy konzervatív, vagy sebészeti eljárásokat alkalmaznak. A REVITA-CARE Esztétikai rendelő megalapításakor a cél az volt, hogy mindenki egyénre szabottan megtalálja a számára legoptimálisabb módszert. Az esztétikai rendelő szolgáltatásaihoz banki finanszírozásis igénybe vehető.

A szépségszalonok, esztétikai rendelők vagy konzervatív, vagy sebészeti eljárásokat alkalmaznak. A REVITA-CARE Esztétikai rendelő megalapításakor a cél az volt, hogy mindenki egyénre szabottan megtalálja a számára legoptimálisabb módszert. A konzervatív terápia híveinek olyan újfajta módszerek állnak rendelkezésére, mint az oxigén terápia, a mezoterápia, a mágneses nyirok drainage, és a Ultratone test formáló készülékkel végzett kezelés.

Első alkalommal a páciensek részére ingyenes állapot felmérés történik. Ekkor kerül meghatározásra, kiválasztásra az egyén számára a legmegfelelőbb, esetenként kombinált kezelési módszer.

Mit is kell tudni ezekről az újfajta eljárásokról?

 A fiatalság forrása a BIO-OXIGÉN – Nincs tű, nincs sérülés, nincs fájdalom

Egy új technológia, mely a bőr 5. rétegébe juttatja a tiszta sűrített oxigént és a speciális hatóanyagokat. Egyedülálló módszer, mely az orvostudományból nyert tapasztalatokat, és az oxigén erejét egyesíti a szépségért. Pulzáló, nagy nyomás segítségével -2bar-kíméletesen hatol a bőr eddig csak tűvel megközelíthető rétegeibe, maradandó látványos eredményt biztosítva.

A nyomás hatására az oxigén és a speciális hatóanyagok egyenletesen oszlanak el a sejt közötti állományban, ez feltölti, regenerálja, simává és fiatallá teszi a kezelt felületet, újraaktiválja a bőr természetes működését.

A módszer kíméletes megoldási lehetőség a bőr megfiatalításához, a ráncok kisimításához, a pigment problémás , gyulladásos, aknés bőr regenerálásához.

 MEZOTERÁPIA

Mezolift kezelés – újdonság a bőrfiatalítás területén!

A bőrgyógyászati, esztétikai mezoterápia segítségével az alapprobléma, a kötőszöveti öregedés kezelhető. A speciális injekciók regeneráló, stimuláló, természetes komponenseket tartalmazó anyagai (amino komplex hyaluron-sav, multivitamin koktél) igen magas koncentrációban jutnak be a bőr felszín alá, ahol közvetlenül fejtik ki nagyon erős hatásukat. Visszaépítik a bőrszerkezetet, visszafiatalítják a kötőszövetet. A rendkívül vékony tű vibrációmentesen mozog, így a szúrások gyakorlatilag fájdalommentesek.

A mezoterápiás kezeléssel olyan problémás zónák is kezelhetővé vállnak, mint a teljes szemkörnyék, szájkörnyék, nyak, dekoltázs.

 Mezoterápiás zsíroldás

A mezoterápiával közvetlenül a kívánt területre lehet eljuttatni a hatóanyagot az apró kis tűszúrásokkal, amely így csak a kezelendő területre hat. A zsíroldó kezelés biológiailag csökkenti a zsírszövet méretét és befolyásolja a zsíranyagcserét. A kezelés során minden páciens egyéni kezelési tervéhez többféle hatóanyagból személyre szabott receptúrát használunk.

A mezoterápiás zsíroldás segítségével csökkenthető a zsírréteg olyan területen mint a toka, szemhéj alatti táskák, bricsesz, derék, csípő , boka és a kar.

A szükséges kezelések száma egyénenként változó, ismétlésük tíz naponta a legoptimálisabb. A kezelések kombinálhatóak egyéb módszerekkel.

ULTRATONE TERÁPIA

A mai felgyorsult világban időkímélő és egyben nagyon hatásos eljárásokra van szükség.

A legújabb, a világon egyedülálló, arc és testformáló Futura Pro készülék személyre szabottan, figyelembe véve az ügyfél nemét, korát, súlyát, méreteit, testalkatát a problémás zónákat és az elérni kívánt eredményt, korlátlan számú egyéni kezelési lehetőséget kínál, a több mint 150.000 programozott fázis segítségével. A készülék automatikusan beállítja a jelsorozatokat és programokat, a koncentrált és hosszú távú eredmények elérése érdekében.

A személyre szabott kombinált program a kötőszövetre, a zsírsejtekre és az izomzatra egyformán hatással van. A kezelések a teljes testfelületen egyszerre tíz helyen, valamint az arcon egy időben folyhatnak, így rövid időn belül csodálatos eredmények érhetők el.

A számtalan kezelési lehetőség közül a legfontosabbak:

Testkezelések

– Karcsúsítás, alakformálás, celullite kezelés

– Tónusfokozás

– Méregtelenítés

– Terápiás kezelés

– Multi testkezelés

Arckezelések

– Sebészet nélküli arcemelés

– Bőrtónus fokozás

– Ránccsökkentés

– Keringés javítás

– Hidratáló masszázs

– Eredményfenntartás

MÁGNESES REZONANCIÁS NYIROK DRAINAGE MÓDSZER

A mágneses erőtéren alapuló nyirok drainage az arcfiatalítás és alak korrigálás alap pillére a modern orvostudományban. A nyirok erekben a mágneses erőtér töltését leadva összehúzódást a töltés szünetében elernyedést okoz. Mivel ezt ritmikusan teszi, egy “pumpát” hoz létre a szervezet teljes nyirokrendszerében. Óriási előnye, hogy a nyirokereken kívül az érhálózatot is tonizálja , a sejtfalakat tisztítja , átmossa, átjárhatóságát elősegíti, megteremtve ezzel az alapot a bejuttatott hatóanyag optimális felszívódásához.

AZ ESZTÉTIKAI RENDELŐ TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAI:

– Plasztikai sebészet

– Emlő nagyobbítás, felvarrás, redukció

– Férfi emlő redukció

– Zsírszívás

– Hasplasztika

– Lábszárvastagítás

– Kar-,comb és fenékplasztika

– Arcplasztika

– Szemhéjplasztika

– Ránc és ajakdúsítás

– Botox terápia

A műtéteket sok éves tapasztalattal rendelkező sebészek végzik. Pácienseink a beavatkozások előtt kivizsgálásokon vesznek részt.

A műtéteket egy minden igényt kielégítő több műtővel,színvonalas kórtermekkel ellátott magánklinikán, kiemelt anaesthesiológiai háttérrel végezzük.

Az esztétikai rendelő szolgáltatásaihoz banki finanszírozás igénybe vehető.

REVITA-CARE Esztétikai Rendelő

Előzetes bejelentkezés, információ: 06/30-352-2431

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Pár év és életveszélyessé válhat a torokgyulladás

Novemberben tartotta a WHO a Nemzetközi Antibiotikum Hetet, melyben a rezisztencia veszélyére és a megoldás…

Mit tanulhatunk a hétnyelvű apácáktól?

Segíthet a demencia megelőzésében, ha valaki jó nyelvi képességekkel rendelkezik. A waterlooi egyetem egy frissen…
1 / 1 509

OTTHON

Hűtött kedélyek az ingatlanpiacon

Csökkenő kereslet és csökkenő tranzakciószámok hűtötték a kedélyeket a novemberi lakóingatlanpiacon. A két erősebb…

Lassuló piac, gyorsuló alku

Ahogy lassan, de biztosan csökken az áremelkedés, úgy egyre erősebb az alkudozás. Ez annak is köszönhető, hogy…
1 / 351

CSALÁD

Sümi, a kisfiú, aki múzsa lett

Kisgyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond… De valóban így van? Nem igazán. Minden bölcsis és ovis életében gyorsan eljönnek azok a pillanatok, amikor muszáj saját magának…
1 / 140

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!