Facebook hozzászólás

KUTYA EGY MAJÁLIS VÁR RÁNK

Sajnos, nincs vége a terhelésnek!

Drasztikus hidegfront érkezett a hétvégén, 15 fokot zuhant a hőmérséklet egyik napról a másikra! Az északi szél erős, viharos marad még a következő napokban is, ennek „köszönhetően” pedig a melegedés is elmarad. A változékonyság szintén tartósnak ígérkezik: a futó záporok miatt szinte bárhol, bármikor megázhatunk. Erről tájékoztatott Pintér Ferenc, a Meteo Klinika igazgatója.

A markáns hidegfrontot kettős front követte, ezért a terhelés erőssége meghatványozódott az elmúlt napokban! Ugyan újabb front nem érkezik a hétvégéig, de a változékonyság és a hűvös, párásabb levegő sok panaszt okozhat az egyébként is kimerült, legyengült szervezetünknek. A megfázásveszély a szokásosnál is erősebb, hiszen a védekezőképességünk szintén legyengült.

Fázós kutyusok, Kép: Zsákai Réka
Kép: Zsákai Réka

Ilyenkor nagyon sokan jelentkeznek nálunk keringési panaszokkal, vérnyomás-ingadozással, valamint múló, vagy akár napokig tartó rosszullétekkel, mellkasi fájdalmakkal is. A szeles tájakon ezek a tünetek fokozottan jelentkeznek, és sajnos a fejfájástól sem szabadulunk meg belátható időn belül. A frontmentes hételejét ráadásul újabb erős front fogja követni, erre pedig mindenképpen érdemes tudatosan felkészülni! Visszatérő panaszok esetén nem érdemes tovább várni, hanem minél előbb célszerű részt venni egy meteogyógyászati kivizsgáláson, hogy ezek véglegesen megszűnhessenek!

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Visszatér a strandidő, jönnek a rosszullétek!

A tartósabb lehűlést hozó hidegfrontot követően csak lassan zajlik a melegedés, ráadásul most meg is torpant a…

Reggel az ízületek, délután a migrén okoz gondot

Úgy tűnik, átmenetileg megnyugszik az időjárás, de az időjárás-érzékenyek szervezete ebben az időszakban sem…
1 / 1 487

OTTHON

Luxusvillák saját gáttal a Rómain

Nemsokára elkészül Budapest első minimál stílusú prémium villa-parkja a Római-parton, csupán pár méterre a Dunától!…

Öt tipp, amire nagyon figyelj, ha új növényt veszel!

Itt a tavasz és sokan ilyenkor új növényeket szereznek be a kertjükbe. Az eladónál gyönyörűnek tűnő virágok azonban…
1 / 346

HÍREK

1 / 1 136

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!