Facebook hozzászólás

Sorra jönnek a frontok, ezt nagyon megszenvedjük

Erősen változékony napok következnek, és ez rendkívüli terhelést jelent sokunknak. A következő három napon három front érkezik, és ezt nemcsak az időjárás-érzékenyek fogják megérezni!

Tél, Kép: pixabay
Kép: pixabay

Újabb zord éjszaka előtt állunk, a havas, derült északkeleti tájakon -15 fokig is lesüllyedhet a hőmérséklet, ezzel szemben nyugat felől enyhülés kezdődik. Kedden melegfront érkezik, ezt követően szerdán és csütörtökön kettősfronti hatás érvényesül. Mindez azt jelenti, hogy erősen változékony napok következnek, amelyek komoly terhelést jelentenek az egészséges szervezetnek is – tájékoztat Pintér Ferenc a Meteo Klinika igazgatója.

Ilyenkor és az ehhez hasonló helyzetekben a szokottnál is többen keresik fel Klinikánkat hasi görcsökkel, görcsös fejfájással, és szűnni nem akaró ízületi panaszokkal. Az említett tünetek mellett a páciensek közül többen migrénre, fáradékonyságra és kiugró vérnyomásértékekre is panaszoknak.  Fontos, hogy az említett panaszokkal nincs egyedül, ezek a tünetek sok időjárás-érzékeny napját nehezítik. Tartósan fennálló tünetek esetén javasolt bejelentkezni egy meteogyógyászati  kivizságálásra, és minél előbb megkezdeni a panaszok kezelését.

Gólyatöcs lett 2019 sztárja
Hosszú lábával és csőrével, fekete-fehér színével miniatűr fehér gólyához hasonlít a gólyatöcs, avagy a székigólya. A nyáron indult internetes szavazáson három szárnyas közül lehetett választani. A “versenyzők” a gólyatöcsön kívül a gulipán és a nagy póling voltak. Összesen 8993 voks érkezett, és a gólyatöcs kapta a legtöbbet.

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

Receptek

CSALÁD

Felelőtlen szülő lennék? Most kiderül!

Aggódik gyermekei online-biztonsága miatt a szülők 84%-a világszerte, mégis a csemeték egész gyermekkora alatt átlagban mindössze 46 percet fordítanak arra, hogy az online…
1 / 140

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 146

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!