Facebook hozzászólás

Sorra jönnek a frontok, ezt nagyon megszenvedjük

Erősen változékony napok következnek, és ez rendkívüli terhelést jelent sokunknak. A következő három napon három front érkezik, és ezt nemcsak az időjárás-érzékenyek fogják megérezni!

Tél, Kép: pixabay
Kép: pixabay

Újabb zord éjszaka előtt állunk, a havas, derült északkeleti tájakon -15 fokig is lesüllyedhet a hőmérséklet, ezzel szemben nyugat felől enyhülés kezdődik. Kedden melegfront érkezik, ezt követően szerdán és csütörtökön kettősfronti hatás érvényesül. Mindez azt jelenti, hogy erősen változékony napok következnek, amelyek komoly terhelést jelentenek az egészséges szervezetnek is – tájékoztat Pintér Ferenc a Meteo Klinika igazgatója.

Ilyenkor és az ehhez hasonló helyzetekben a szokottnál is többen keresik fel Klinikánkat hasi görcsökkel, görcsös fejfájással, és szűnni nem akaró ízületi panaszokkal. Az említett tünetek mellett a páciensek közül többen migrénre, fáradékonyságra és kiugró vérnyomásértékekre is panaszoknak.  Fontos, hogy az említett panaszokkal nincs egyedül, ezek a tünetek sok időjárás-érzékeny napját nehezítik. Tartósan fennálló tünetek esetén javasolt bejelentkezni egy meteogyógyászati  kivizságálásra, és minél előbb megkezdeni a panaszok kezelését.

Gólyatöcs lett 2019 sztárja
Hosszú lábával és csőrével, fekete-fehér színével miniatűr fehér gólyához hasonlít a gólyatöcs, avagy a székigólya. A nyáron indult internetes szavazáson három szárnyas közül lehetett választani. A “versenyzők” a gólyatöcsön kívül a gulipán és a nagy póling voltak. Összesen 8993 voks érkezett, és a gólyatöcs kapta a legtöbbet.

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Így add bele a szíved!

Bár a piros szín és a szív évszázadok, ha nem évezredek óta, a szerelem jelképe, párunk egy doboz szív alakú bonbon láttán bizony elgondolkodhat: hol marad mindebből a gesztus és a kreativitás? Vannak…
1 / 210

OTTHON

Ahol 15-25 millióért vehetünk házat

Habár tovább bővül a kereslet, és emelkednek az árak a Velencei-tónál, még mindig rendkívül versenyképes az…

4+1 tipp a tökéletes porszívóhoz

Csak akkor tudod meg, milyen nagy feladat porszívót vásárolni, amikor éppen te magad is benne vagy − akár egy…
1 / 345

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 143

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!