Facebook hozzászólás

Szél! Szél! Szél! Fájhat a fejünk miatta

Az elmúlt héthez hasonlóan, most is hétvégére érkezik az enyhülés, ráadásul erős széllel.  A szeles időjárás sokunkat megvisel majd!

− A hét közben jellemző éjszakai fagyok a hétvégére sokfelé megszűnnek, nappal pedig 10 fok fölé kúszhat a hőmérő higanyszála.  A melegedés mellé erős, időnként viharos szél is társul ez pedig alaposan próbára teszi az időjárás-érzékenyek szervezetét – tájékoztat Pintér Ferenc a Meteo Klinika igazgatója.

Téltemető, kép: Pixabay
Téltemető, kép: Pixabay

Ilyenkor nagyon gyakori a kínzó fejfájás, sokan hívnak bennünket, akik rosszul alszanak, fáradtak, ingerültek, emésztési panaszoktól szenvednek. Pénteken még egy hidegfront is érinti térségünket, ami azt jelenti, hogy további panaszok léphetnek fel, például fokozódó görcsök, ingadozó vérnyomás, rosszullét. Az, hogy szervezetünk, hogyan reagál az időjárás változásaira egyénfüggő. Fontos, hogy az említett panaszokkal nincs egyedül, ezek a tünetek sok időjárás-érzékeny napját nehezítik. Tartósan fennálló tünetek esetén javasolt bejelentkezni egy meteogyógyászati  kivizságálásra, és minél előbb megkezdeni a panaszok kezelését.

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Ne a szíved bánja!

Mi, betegek egyelőre vajmi keveset teszünk azért, hogy csökkenjen az infarktus-halálozás Magyarországon. A javuló…

Na ez a péntek 13.: görcsöket hoz egy gyenge hidegfront!

Pénteken még folytatódik a kellemes, késő nyári idő, majd egy gyenge hidegfront érkezik görcsös panaszokkal és…
1 / 1 495

CSALÁD

Nem minden családban jött ki a matek

Jellemzően ötvenezer forint feletti összeget fordítanak a magyar családok taneszközökre szeptemberben, majd évente további átlag húszezer forintot sportfoglalkozásokra és…
1 / 139

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 145

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!