Facebook hozzászólás

Szél! Szél! Szél! Fájhat a fejünk miatta

Az elmúlt héthez hasonlóan, most is hétvégére érkezik az enyhülés, ráadásul erős széllel.  A szeles időjárás sokunkat megvisel majd!

− A hét közben jellemző éjszakai fagyok a hétvégére sokfelé megszűnnek, nappal pedig 10 fok fölé kúszhat a hőmérő higanyszála.  A melegedés mellé erős, időnként viharos szél is társul ez pedig alaposan próbára teszi az időjárás-érzékenyek szervezetét – tájékoztat Pintér Ferenc a Meteo Klinika igazgatója.

Téltemető, kép: Pixabay
Téltemető, kép: Pixabay

Ilyenkor nagyon gyakori a kínzó fejfájás, sokan hívnak bennünket, akik rosszul alszanak, fáradtak, ingerültek, emésztési panaszoktól szenvednek. Pénteken még egy hidegfront is érinti térségünket, ami azt jelenti, hogy további panaszok léphetnek fel, például fokozódó görcsök, ingadozó vérnyomás, rosszullét. Az, hogy szervezetünk, hogyan reagál az időjárás változásaira egyénfüggő. Fontos, hogy az említett panaszokkal nincs egyedül, ezek a tünetek sok időjárás-érzékeny napját nehezítik. Tartósan fennálló tünetek esetén javasolt bejelentkezni egy meteogyógyászati  kivizságálásra, és minél előbb megkezdeni a panaszok kezelését.

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

Receptek

OTTHON

Ásó, kapa, nagyharang – helyett az Égig érő fű

Most is bejött: a kevesebb több. Nagyon kevés időt tudunk otthon tölteni, de olyankor olyan jól esik kiülni a…

Ahol 15-25 millióért vehetünk házat

Habár tovább bővül a kereslet, és emelkednek az árak a Velencei-tónál, még mindig rendkívül versenyképes az…
1 / 345

HÍREK

1 / 1 130

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!