>
Facebook hozzászólás

Támad a tél, és kezdődik…!

Egy frontnak köszönhetően sok csapadék érkezett csütörtökre, és ezután is folytatódik a változékonyság. – Napos és felhős időszakok váltakoznak, ráadásul a szél is többfelé megerősödik. Szombaton erős lehűlés kezdődik, vasárnap estétől pedig a téli fordulat is megérkezik, azaz egyre többfelé lehet havazásra számítani – tájékoztat Pintér Ferenc, a Meteo Klinika igazgatója.

A következő front szombatra virradóan robog át felettünk, és ugyan nagy csapadékot nem hoz, mögötte a megerősödő északi széllel megkezdődik a hideg levegő beáramlása. Vasárnaptól a hideg idő okozza a panaszokat, sőt, a jövő hét elején egy kettősfronttal fokozódik is a szervezet igénybevétele! A fejfájás mindennapos lehet, és a vérnyomás- és szívpanaszok erősödésére is készülni kell. Nemcsak a frontra érzékenyek, hanem mások is tapasztalhatnak kellemetlen tüneteket, nagy terhelésre kell felkészülni!

November vége, Kép: pixnio
Kép: pixnio

− A fejfájásra nagyon sokan panaszkodnak ilyenkor, rengetegen keresnek fel minket ezzel a kellemetlen tünettel. A fejfájás gyakran egész nap kitart, sőt, egyeseknél még éjszaka is jelentkezik, és akár egy héten keresztül is ronthatja a közérzetet. A tünet sokaknál az időjárási hatásokhoz köthető, ezt nagyon könnyen ki lehet deríteni egy meteogyógyászati kivizsgálással. A kivizsgálást követően pedig eredményes kezelést is lehet alkalmazni – magyarázza a meteogyógyász.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Mit tanulhatunk a hétnyelvű apácáktól?

Segíthet a demencia megelőzésében, ha valaki jó nyelvi képességekkel rendelkezik. A waterlooi egyetem egy frissen…

Cukorbetegen karácsonykor – mire figyeljünk?

Karácsonykor egymást érik a rokonlátogatások, ahol általában ínycsiklandó ételektől roskadozó asztalokkal találjuk…
1 / 1 509

Receptek

HÍREK

1 / 1 164

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!