Facebook hozzászólás

Télapó Expressz

A Magyar Vasúttörténeti Park és a Cartoon Network csatorna együttműködésének köszönhetően az immár hagyományteremtő Télapó Expressz idén a Cartoon Network csatorna nevét és arculatát viseli. A december 6-8. között közlekedő Cartoon Network Télapó Expresszen a csatorna egyik legnépszerűbb sorozata, a Gumball csodálatos világa elevenedik meg.

A nosztalgikus hangulatát továbbra is megőrző, ugyanakkor vidám, színes ’ruhába’ öltöztetett gőzös a legkisebbeket és a családokat a Nyugati pályaudvarról a Vasúttörténeti Park Orient Csarnokába szállítja, ahol felejthetetlen mikulás- és adventi ünnepen vehetnek részt a télapó, az őt kísérő manócskák és a Cartoon Network, sorozata, a Gumball csodálatos világa közkedvelt szereplői, Gumball és Darwin társaságában. Az expressz utazóközönsége a vonatút során különleges, az alkalomra készített Cartoon Network képeslapot írhat szeretteinek, amelyet a végállomásnál elhelyezett Gumball-postaládákban adhat fel.

Az Orient Csarnok színpadán a Bóbita együttes „Jöjj el Mikulás” c. műsorával várja a télapót, aki minden gyermeknek mikuláscsomaggal kedveskedik. A mikulástól előzetesen kérdezni is lehet a Babanet.hu oldalon; a tíz legjobb kérdésre a mikulás december 6-án válaszol, a rendhagyó ’üzenetet’ a Babanet.hu olvasói élőben, videó közvetítésen követhetik.

Taiwan Express

„A Cartoon Network fontosnak tartja, hogy az adventi időszakban ne csak szeretteinkre, hanem azokra az embertársainkra is gondoljunk, akik szűkös anyagi lehetőségeik, vagy más, hátrányos társadalmi helyzetük miatt esetleg nem lehetnek ilyen ünnepségek részesei.” – nyilatkozta Kiss Ágnes, a Turner Broadcasting Magyarország PR és marketing munkatársa.

A Cartoon Network-vonat nem a világ első ilyen jellegű kezdeményezése: idén nyáron a Cartoon Network csatorna összefogott Tajvan nagysebességű vasúthálózatát üzemeltető vállalatával, aminek keretében útnak indították a Cartoon Expresszt. A járat Tajvan nyugati partvidékén, több mint egy évig, és mintegy 1,5 millió utas nagy örömére közlekedik.

„A Park mindig is támogatta az olyan kezdeményezéseket, ahol hátrányos helyzetű fiatalok megsegítéséről van szó. Fontosnak érezzük, hogy Szent-Miklós, a gyermekek és diákok védőszentjének napján, mi is adjunk a rászorulóknak, főként boldog pillanatokat és felejthetetlen élményeket!” – mondta dr. Márkus Imre, a Magyar Vasúttörténeti Park parkvezetője.

A Magyar Vasúttörténeti Park Európa legnagyobb vasúti élménymúzeuma, a gyermekes családok közkedvelt szórakozóhelye.  Itt igazi nagy gőzmozdonyok sorakoznak, amelyek vezetőfülkéjébe fel lehet mászni, ki lehet őket próbálni. A kellemes környezetben és a nosztalgikus járműcsodák birodalmában úgy érezzük magunkat, mintha időutazáson vennénk részt. A Park főszezoni nyitva tartása alatt a látogatók utazhatnak mozdonyon – amelyről “tiszteletbeli mozdonyvezetői” oklevelet is kapnak –, fordulhatnak a fordítókorongon,  tehetnek egy kört a kerti vasúttal, vagy kipróbálhatják ügyességüket egy igazi kézihajtányon. Az évzáró Télapó Expressz a Vasúttörténeti Park egyik legnépszerűbb rendezvénye, melynek sikere töretlen az elmúlt tizenkét év során. Az „ünnepi ruhába” öltöztetett gőzmozdony és a 100 éves csarnokban megrendezett hangulatos program idén is felejthetetlen élményt nyújt majd a gyermekeknek. A Cartoon Network Télapó Expressz járatai december 6-7-8-án 9:30-kor és 14:30-kor indulnak a Nyugati pályaudvarról.

Bővebb információ: www.vasuttortenetipark.hu

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

4 jó tipp a vérszívók ellen

Előfordulhat, hogy haza már többen érkezünk a kirándulásról, mint amennyien elindultak. Ahhoz, hogy az illegális…

Dolgozik a néma gyilkos

Népbetegségnek számít a hypertónia a fejlett országokban, így Magyarországon is. Világszerte egymilliárd ember…
1 / 1 483

OTTHON

Luxusvillák saját gáttal a Rómain

Nemsokára elkészül Budapest első minimál stílusú prémium villa-parkja a Római-parton, csupán pár méterre a Dunától!…

Öt tipp, amire nagyon figyelj, ha új növényt veszel!

Itt a tavasz és sokan ilyenkor új növényeket szereznek be a kertjükbe. Az eladónál gyönyörűnek tűnő virágok azonban…
1 / 346

HÍREK

1 / 1 135

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!