Notice: Undefined index: action in /home/eletforma/public_html/wp-content/themes/publisher-child/views/general/post/style-10.php on line 13
Facebook hozzászólás

Télapó Expressz

A Magyar Vasúttörténeti Park és a Cartoon Network csatorna együttműködésének köszönhetően az immár hagyományteremtő Télapó Expressz idén a Cartoon Network csatorna nevét és arculatát viseli. A december 6-8. között közlekedő Cartoon Network Télapó Expresszen a csatorna egyik legnépszerűbb sorozata, a Gumball csodálatos világa elevenedik meg.

A nosztalgikus hangulatát továbbra is megőrző, ugyanakkor vidám, színes ’ruhába’ öltöztetett gőzös a legkisebbeket és a családokat a Nyugati pályaudvarról a Vasúttörténeti Park Orient Csarnokába szállítja, ahol felejthetetlen mikulás- és adventi ünnepen vehetnek részt a télapó, az őt kísérő manócskák és a Cartoon Network, sorozata, a Gumball csodálatos világa közkedvelt szereplői, Gumball és Darwin társaságában. Az expressz utazóközönsége a vonatút során különleges, az alkalomra készített Cartoon Network képeslapot írhat szeretteinek, amelyet a végállomásnál elhelyezett Gumball-postaládákban adhat fel.

Az Orient Csarnok színpadán a Bóbita együttes „Jöjj el Mikulás” c. műsorával várja a télapót, aki minden gyermeknek mikuláscsomaggal kedveskedik. A mikulástól előzetesen kérdezni is lehet a Babanet.hu oldalon; a tíz legjobb kérdésre a mikulás december 6-án válaszol, a rendhagyó ’üzenetet’ a Babanet.hu olvasói élőben, videó közvetítésen követhetik.

Taiwan Express

„A Cartoon Network fontosnak tartja, hogy az adventi időszakban ne csak szeretteinkre, hanem azokra az embertársainkra is gondoljunk, akik szűkös anyagi lehetőségeik, vagy más, hátrányos társadalmi helyzetük miatt esetleg nem lehetnek ilyen ünnepségek részesei.” – nyilatkozta Kiss Ágnes, a Turner Broadcasting Magyarország PR és marketing munkatársa.

A Cartoon Network-vonat nem a világ első ilyen jellegű kezdeményezése: idén nyáron a Cartoon Network csatorna összefogott Tajvan nagysebességű vasúthálózatát üzemeltető vállalatával, aminek keretében útnak indították a Cartoon Expresszt. A járat Tajvan nyugati partvidékén, több mint egy évig, és mintegy 1,5 millió utas nagy örömére közlekedik.

„A Park mindig is támogatta az olyan kezdeményezéseket, ahol hátrányos helyzetű fiatalok megsegítéséről van szó. Fontosnak érezzük, hogy Szent-Miklós, a gyermekek és diákok védőszentjének napján, mi is adjunk a rászorulóknak, főként boldog pillanatokat és felejthetetlen élményeket!” – mondta dr. Márkus Imre, a Magyar Vasúttörténeti Park parkvezetője.

A Magyar Vasúttörténeti Park Európa legnagyobb vasúti élménymúzeuma, a gyermekes családok közkedvelt szórakozóhelye.  Itt igazi nagy gőzmozdonyok sorakoznak, amelyek vezetőfülkéjébe fel lehet mászni, ki lehet őket próbálni. A kellemes környezetben és a nosztalgikus járműcsodák birodalmában úgy érezzük magunkat, mintha időutazáson vennénk részt. A Park főszezoni nyitva tartása alatt a látogatók utazhatnak mozdonyon – amelyről “tiszteletbeli mozdonyvezetői” oklevelet is kapnak –, fordulhatnak a fordítókorongon,  tehetnek egy kört a kerti vasúttal, vagy kipróbálhatják ügyességüket egy igazi kézihajtányon. Az évzáró Télapó Expressz a Vasúttörténeti Park egyik legnépszerűbb rendezvénye, melynek sikere töretlen az elmúlt tizenkét év során. Az „ünnepi ruhába” öltöztetett gőzmozdony és a 100 éves csarnokban megrendezett hangulatos program idén is felejthetetlen élményt nyújt majd a gyermekeknek. A Cartoon Network Télapó Expressz járatai december 6-7-8-án 9:30-kor és 14:30-kor indulnak a Nyugati pályaudvarról.

Bővebb információ: www.vasuttortenetipark.hu

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Mi lesz a bőrünkkel böjt idején?

Hamvazószerdától nagyszombat éjfélig böjtölünk a hagyomány szerint, és ha néha meginognánk, elég ha arra a sok…

Életmód: ezt már az igazi férfiasságod bánhatja

Ma már egyre több adat áll a rendelkezésünkre a férfiak meddőségével kapcsolatosan. Tudjuk, hogy legalább olyan…
1 / 1 474

OTTHON

Ahol 15-25 millióért vehetünk házat

Habár tovább bővül a kereslet, és emelkednek az árak a Velencei-tónál, még mindig rendkívül versenyképes az…

4+1 tipp a tökéletes porszívóhoz

Csak akkor tudod meg, milyen nagy feladat porszívót vásárolni, amikor éppen te magad is benne vagy − akár egy…
1 / 345

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 142

Notice: Undefined index: action in /home/eletforma/public_html/wp-content/themes/publisher-child/views/general/post/style-10.php on line 532

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!