Facebook hozzászólás

Ússz a boldogságban a Strandok Éjszakáján

Július 29-én, Márta napon, éjfélig, vagy még tovább is lubickolhatunk a különböző fürdőkben, strandokon idehaza. Az akcióval nemcsak egy romantikus estét, hanem számos izgi programot is választhatsz magadnak! 

Brazil táncosnők, Kép: Magyar Fürdőszövetség
Kép: Magyar Fürdőszövetség

Egy holdfényes nyári éjszaka önmagában is romantikus! A hazai fürdők és strandok azonban olyan programot kínálnak július 29-én éjszakára, ami a forró nyári napok egyik felejthetetlen élménye lehet azoknak, akik kihasználják a nyitott kapukat.

Immár hetedik alkalommal rendezik meg a nagy pancsolást! A programhoz csatlakozó fürdők száma évről évre növekszik, így a felfrissülni vágyók a fővárosban és az ország számos területén mazsolázhatnak a kínálatból. A lubickoláson kívül a kikapcsolódást és szórakozást igen gazdag paletta kínálja: aquafitness, lézer-show, retro disco, Ms. és Mr. Strand verseny, éjszakai vízi aerobic, Sumo bajnokság, divatbemutató, koktél-show, különleges masszázsok, hogy csak néhány lehetőséget említsünk. A legtöbb fürdő a Strandok Éjszakáján éjfélig, de akár hajnal 2 vagy 4 óráig is nyitva tart.

Éjszakai fürdőzés, Kép: Magyar Fürdőszövetség
Kép: Magyar Fürdőszövetség
Hallottad?
Divatba jött a zöld szálló! Itt olvasd el, mi az!

A boldogságban úszni nem is lehetetlen, csak ki kell használni a Magyar Fürdőszövetség által megálmodott, és létrehozott nagyszerű kezdeményezést.

A programok részletes információi a csatlakozott fürdők honlapjain és tájékoztató felületein, valamint a Magyar Fürdőszövetség honlapján olvashatók. Érdemes ráklikkelni, mert eddig 43 fürdő és strand jelentkezett, de számuk folyamatosan bővül! Remek szórakozás lesz!

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Így add bele a szíved!

Bár a piros szín és a szív évszázadok, ha nem évezredek óta, a szerelem jelképe, párunk egy doboz szív alakú bonbon láttán bizony elgondolkodhat: hol marad mindebből a gesztus és a kreativitás? Vannak…
1 / 210

CSALÁD

Esküvői etikett: mit illik és mit nem vendégként?

Esküvőre vagy hivatalos, de nem tudod, hogyan készülj fel a nagy eseményre? Már attól álmatlanul forgolódsz, ha eszedbe jut a nyári esküvőszezon, hogy mit is adj nászajándékba az…
1 / 138

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 142

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!