Facebook hozzászólás

METEO KLINIKA

Vérnyomásunk bánja ezt a változékony időt!

Fülledt, trópusias jellegű napok vannak mögöttünk, azaz igencsak szélsőségesen alakult az elmúlt hétvége időjárása! Volt részünk 33 fokban, hatalmas viharokban, magas páratartalomban, viharos szélben és fényszegény órákban egyaránt. A hétfői hidegfront országszerte kellemetlen és rossz időt okozott, de a következő napokban ismét nyári, meleg időben lesz részünk. Szerencsére a fülledtség sem lesz elviselhetetlen, és a hétvégéig drasztikus változás ebben nem is várható – tájékoztat Pintér Ferenc, a Meteo Klinika igazgatója.

Újabb front tehát péntekig biztosan nem érkezik, azonban a hirtelen lehűlést követő, hasonlóan hirtelen felmelegedés ugyanúgy terhelést jelent a szervezetünk számára. Az egyes napok között, valamint a napon belül is nagy a hőingás, ez pedig elsősorban a keringési problémák felerősödésével járhat. Nem nyugodhatnak meg a fejfájósok sem, a görcsös panaszokat most inkább a migrénes tünetek váltják fel. Sajnos ezek tartósak is lehetnek, így jelentősen hátráltathatják a mindennapi tevékenységeinket.

Nyár, lovak, Kép: publicdomainpictures
Kép: publicdomainpictures

A leggyakoribb, ami miatt ilyenkor megkeresnek minket, az az általános rossz közérzet, és a visszatérő rosszullétek. A fáradékonyság az egész napra rányomhatja a bélyegét, és akár a munkaképességet is ronthatja, sőt, alvászavarok is felléphetnek. Nem kell azonban ezzel örökké együtt élni, hiszen szerencsére már létezik megoldás a problémára. Ezek a tünetek a kivizsgálás után ma már eredményesen kezelhetők– magyarázza a meteogyógyász.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

Receptek

CSALÁD

Pénz van? Nyugi van? Hol írjam alá?…

Továbbra is a tisztességes fizetés a legfontosabb egy mai magyar munkavállalónak. Egy friss kutatásból azonban az is kiderült, hogy nőttek az igények. A tudatos munkavállalók…
1 / 138

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 143

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!