Facebook hozzászólás

Világújdonság az időjárási eredetű bajokra – és másra is

Nagyon sok embernek okoz komoly egészségügyi panaszokat az időjárás: például fejfájás, vérnyomás-ingadozás, alvászavarok, depresszió, fáradtságérzet, fokozott ingerlékenység, gyermekeknél magatartásproblémák. Egy most zárult EU-s kutatási program világújdonságot jelentő, új és hatékony eszközt ad a meteogyógyászok kezébe. A MeteoGlass dinamikus fényterápiás szemüveg az egyéni időjárás-érzékenység alapján teszi lehetővé az időjárás eredetű – és egyéb – panaszok személyre szóló kezelését.

Okosszemüveg, Kép: Meteo Klinika
Kép: Meteo Klinika

Megszületett, és már használják a Meteo Klinikán a MeteoGlass fényterápiás szemüveget!

Az Európai Unió 62 millió forintos támogatásával megvalósított fejlesztési projekt keretében az ICI Interaktív Zrt. kutatói 2 év kutatómunkával alkották meg a MeteoGlass fényterápiás szemüveget a Meteo Klinikán. Ez egy egyedülálló, rendkívül hatékony, új eszköz az időjárás eredetű bajok kezelésére, de széles körűen alkalmazható különböző stresszes állapotok, alvás-, (főleg gyermekeknél) magatartás és figyelem-zavarok megszüntetésében is.

Nagy szükség van az új eszközre, ugyanis a magyarok 30%-ának okoz jelentős romlást életminőségében vagy egészségében az időjárás. Az új eszköz nagyon sok embernek nyújthat megoldást a kellemetlen tünetek kezelésére. Könnyen alkalmazható, bárhová magunkkal vihetjük, hogy szükség esetén mindig kéznél legyen. Sokféle színben és méretben készült, hogy mindenki megtalálhassa a neki legmegfelelőbbet.

A fényterápiás programok kivizsgálás alapján, az egyéni panaszok figyelembevételével, személyre szólóan készülnek el. A Meteo Klinikán hatékony eszközök állnak a rendelkezésre a panaszok vizsgálatára. Az egészségmegőrző program elnyerte a XIX. Magyar Innovációs Nagydíj Pályázat kiemelt elismerését.

A MeteoGlass fényterápiás okosszemüveg magában is alkalmazható, de az időjárás-függő terápiás programok számítógépről vagy mobiltelefonról akár naponta is feltölthetők.

A vizsgálatra előzetes bejelentkezés szükséges, további tájékoztatást itt olvashatsz!

Aggasztó a magyarok egészségi állapota
Az elmúlt esztendők nagyszabású munkája és sikerei után 2018-ban ismételten országjáró körútjára indul Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramjának speciális szűrőkamionja. Sajnos a magyar népesség megbetegedési és halálozási viszonyai az elmúlt évtizedben nem mutattak számottevő javulást, sőt bizonyos betegségtípusok előfordulási gyakorisága folyamatosan növekszik. Ezért indult útjára ebben az esztendőben a „Megelőzés éve 2018-2019” elnevezésű kampánysorozat.
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Így add bele a szíved!

Bár a piros szín és a szív évszázadok, ha nem évezredek óta, a szerelem jelképe, párunk egy doboz szív alakú bonbon láttán bizony elgondolkodhat: hol marad mindebből a gesztus és a kreativitás? Vannak…
1 / 210

OTTHON

Luxusvillák saját gáttal a Rómain

Nemsokára elkészül Budapest első minimál stílusú prémium villa-parkja a Római-parton, csupán pár méterre a Dunától!…

Öt tipp, amire nagyon figyelj, ha új növényt veszel!

Itt a tavasz és sokan ilyenkor új növényeket szereznek be a kertjükbe. Az eladónál gyönyörűnek tűnő virágok azonban…
1 / 346

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 142

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!