Facebook hozzászólás
193

AZ ÉTEL AMI TÖRTÉNETET MESÉL ÉS KAPCSOLATOT TEREMT

Megjelent a megújult Piac és Profit következő száma!

Címlapsztorinkban Orbán Gábor, a Richter vezérigazgatója elmondja, miért gondolja, hogy ellenszélben haladnak és milyen tanulságokat lehet levonni az elmúlt időszakban tapasztalt nehézségekből. Emellett tippeket adunk megfontolt és kockázatfaló befektetőknek portfoliójuk év végi átalakításához, bebizonyítjuk, hogy a szlovákok sem élnek jobban, mint mi, megmutatjuk, mennyiért dolgozik a magyar munkavállaló, hogyan támogatják az öngondoskodást más országokban és mik a hazai tervek ezen a téren.

Év végi számunkban betekintést engedünk a Kieselbach-aukciókba és a 2020-ban 25 éves galéria generációváltásába. Ünnepi csemegékkel készültünk a kultúra, az utazás és a gasztronómia szerelmeseinek. Őket baszkföldi kulináris kalandozásra, különleges kiállításra, kihagyhatatlan színházi programra hívjuk.

Olvassa el a cikkajánlónkat és keresse december 18-tól a Piac és Profit magazint az újságárusoknál, ha lépést akar tartani a legfrissebb üzleti és társasági trendekkel!

Megrendelését itt adhatja le:
https://piacesprofit.hu/elofizetes/

Étel, Kép: Piac & Profit
Étel, Kép: Piac & Profit

 

Az étel, ami történetet mesél, és kapcsolatot teremt

Ha megkérdezünk egy spanyolt, hogy hol a legjobb a konyha az országban, biztosan a baszk tartományokat említi. Így hát felkerekedtünk mi is, hogy felfedezzük Észak-Spanyolország egyik legkülönlegesebb régióját. A Piac & Profit képes beszámolójából megismerheti San Sebastian különleges kulináris kínálatát, a tájat és az ott élő emberek szokásait. Gasztrokalauzunktól megtudtuk azt is, hogyan lehet a turizmus negatív lábnyomát minimalizálni és hogyan lehet a társadalmi hasznosságát maximalizálni. Ne hagyja ki ezt a páratlan utazást, kóstoljon bele San Sebastian Michelin-csillagos miliőjébe a decemberi Piac & Profit hasábjain keresztül!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!