Facebook hozzászólás
581

Nézd meg az esküvői fotókat!

Hugh Jackman megható üzenettel köszöntötte feleségét 25. házassági évfordulójuk alkalmából

Manapság ritkának számít az, hogy egy pár 25 esztendőt együtt töltsön. A jóképű ausztrál színész, Hugh Jackman és felesége Deborra- Lee Furness ezen kivételek közé tartozik. Ebből az alkalomból Hugh megható szavakkal köszöntötte kedvesét.

A páros még 1995-ben ismerkedett össze egy filmforgatás alkalmával. Egy évre rá már össze is házasodtak és azóta is kitartanak egymás mellett jóban-rosszban. Mivel Deborra 13 évvel idősebb férjénél, így sokan kételkedtek kapcsolatuk tartósságában, ám nekik sikerült rácáfolni a kételyekre, bár időről-időre felröppenek pletykák, melyek Jackman szexuális hovatartozását feszegetik, és több megcsalásról szóló hír is szárnyra kapott, ám eddig ezek nem nagyon nyertek bizonyosságot. A legnagyobb showman és a Farkas filmek sztárja még mindig fülig szerelmes nejébe, erről legutóbbi Instagram posztja is tanúskodik.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman)

 

Az esküvői képek mellé egy szívmelengető vallomás is készült, ami valahogy így hangzik:
A házasság veled Deb, olyan természetes számomra mint lélegezni. Találkozásunk pillanatában már tudtam, hogy az a sorsunk, hogy együtt legyünk. 25 év alatt szerelmünk csak mélyebb lett. A vidámság, az izgalom és a kaland veled még üdítőbb, a tanulás még fantasztikusabb. Hálás vagyok, hogy veled oszthatom meg a szerelmet, az életet – és a közös családunkat. Még csak most kezdtük el! Deb, teljes szívemből szeretlek!”
Úgy tűnik, hogy az eltelt negyed évszázad és az alaptalan gyanúsítgatások sem tudták kikezdeni a pár kapcsolatát, Deborra pedig, igazán irigylésreméltó helyzetben van, hiszen ki ne szeretne ilyen üzentet kapni élete párjától?

Ez is érdekelhet:
Meghan karrier terveibe is beleszólt a brit királyi család?
10 dolog, amit nem tudtál a szülinapos Russell Crowe-ról

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Eljegyzési ajándékötletek a jegyespár hölgytagjának

Az eljegyzés egy életre szóló lépés, melynek során a páros megteszi az első lépést, hogy összekösse az életét. A…

Egy történet, amit érdemes megismeri a mózeskosárról

Első hallásra talán furcsának tűnhet, hogy miért nevezik így a babakocsi egyik részét. A titulus viszont egy nagyon…
1 / 3 454

PÉLDA-KÉP

1 / 258

PÉLDA-KÉP

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!